Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
ulei de figue de barbarie- 60ml-botox natural - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


ulei de figue de barbarie- 60ml-botox natural

  • Imagine 1
Pret:
64.0 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Planta de cactus - mult mai mult decât o plantă ornamentală.

Cactusul chumbo (Opuntia ficus indica) aparţine genului Opuntia, familia Cactaceae. Fructele sale, aşa-numitele smochine chumbo, [sau smochine sălbatice de India (Figue de Barbarie) sau pere ţepoase (Prickly Pear)] sunt comestibile, la fel ca şi frunzele tinere; acestea fac parte integrantă din bucătăria tradiţională marocană şi nu numai. Regiunea de origine a acestei plante nu este cunoscută, dar se bănuieşte că ar fi Mexic.

Cactusul creşte sub formă de tufă sau arbust şi poate atinge înălţimi cuprinse între 1 m şi 6 m. De cele mai multe ori planta formează un trunchi de până la 35 cm. Florile se dezvoltă la capătul vlăstarului, sunt de culoare galbenă până la roşu şi au un diametru de 5-10 cm. Din acestea se formează apoi fructele de formă ovală sau lunguiaţă, de culoare verde, portocalie sau roşie. Ele au o lungime de 6-10 cm şi sunt acoperite de ţepi.

Uleiul din sâmburi de cactus: Caracteristici. Comoara din interior

Cactuşii sunt cunoscuţi în principal ca şi plante ornamentale. Dar bogăţia principală a plantei se află în interiorul acesteia: printr-o muncă trudnică berberii obţin din acest cactus un ulei deosebit (extrem de rar şi foarte scump), calităţi care se datorează pe de o parte randamentului de extracţie extrem de scăzut (seminţele conţinând doar 5% ulei - pentru a produce un litru de ulei de cactus este nevoie de aproape o jumătate de tonă de plantă şi 4 zile de muncă), iar pe de altă parte, datorită proprietăţilor sale de-a dreptul uluitoare asupra pielii.

În acest sens, sâmburii sunt separaţi de pulpa fructului, spalaţi, uscaţi la soare şi în final presaţi la rece, cu mare grijă. Presarea la rece este singurul procedeu care păstrează toate ingredientele în forma lor naturală, cu efect atât de binefăcător asupra pielii. De aceea AGBUR nu foloseşte nici un fel de extracţie chimică.

Valoarea uleiului de cactus este determinată de ingredientele sale. Uleiul este bogat în acizi graşi esenţiali în formă naturală. El include peste 88% acizi graşi nesaturaţi, din care 70% acid linoleic. În plus, acest ulei are o concetraţie foarte mare de vitamina E, denumit şi tocoferol (anti-oxidant natural - 1000 mg/kg), ce realizează un sistem de protecţie contra combinaţiilor complexe agresive. El împiedică deteriorarea acizilor graşi polinesaturaţi, de ex. în membrana celulară. Datorită efectului său antioxidant, tocoferolul este folosit şi ca şi mijloc natural anti-îmbătrânire.

Uleiul din seminţe de fructe de cactus este considerat unul dintre cele mai regenerante şi revitalizante uleiuri pentru piele. Este un ulei de o consistenţă lejeră, nongras, absorbit rapid de piele şi potrivit tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor extrem de sensibile.

Este extrem de hrănitor şi hidratant restabilind echilibrul natural al pielii; previne apariţia prematură a ridurilor şi încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii; accelerează procesele de regenerare a celulelor pielii, fiind foarte eficace în tratarea cicatricilor şi a vergeturilor; restructurant şi antioxidant, redă fermitatea şi tonusul feţei, a decolteului şi a sânilor.

Uleiul din seminţe de fructe de cactus este o armă redutabilă împotriva radicalilor liberi şi a efectelor trecerii timpului, redă fermitatea, strălucirea şi tinereţea pielii. De aceea este şi supranumit, pe bună dreptate, deşi uşor pleonastic „botox natural”. Poate fi folosit cu succes şi în cazul îngrijirii părului şi unghiilor. Se aplică în strat foarte subţire şi se masează bine pe pielea curată şi umedă sau direct pe unghii. Intră rapid în piele şi nu lasă pielea unsă. Dacă aveţi pielea foarte sensibilă, efectuaţi un test cutanat înainte de a-l folosi în zona ochilor. Se recomandă ca tratament anti-rid seara înaninte de culcare, anti-vergeturi dimineaţa şi seara, precum şi după expunerea la soare (atenţie, nu este un ulei cu factor de protecţie solară!).

Uleiul din sâmburi de cactus: Utilizare. Răsfăţ natural

Uleiul de cactus este o parte componentă a cremelor de mare calitate. El protejează pielea de îmbătrânirea pretimpurie şi previne apariţia prematură a ridurilor (efect anti-aging). Uleiul de cactus are un efect general de revitalizare şi hidratare. El acţionează pozitiv asupra părului uscat şi fragil, precum şi asupra unghiilor rupte, crăpate şi tocite.

prezentare: 60ml

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie