Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
seminte chia 300g - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


seminte chia 300g

Pret:
31.8 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

 -  Erau cunoscute in istorie ca hrana curierilor si razboinicilor azteci deoarece ei considerau ca aceasta le dadea vigoare si rezistenta!!

- sunt bogate in OMEGA 3 chiar mai mult decat pestele sau chiar semintele de in.

-  Se umfla de 8 -10 ori  in volum(cand se pun in apa) formand un gel, ca atare dupa ce le consumati ele elimina treptat acea apa asigurand o hidratare continua a corpului;

-  Aceeasi proprietate le face ca sa ne dea o senzatie de ”plinatate” la nivelul stomacului si ca atare sa mancam mai putin. Ca atare pot ajuta in dietele de slabire.

-  Acelasi gel face ca absorbtia carbohidratilor sa se faca mai lent evitandu-se astfel cresterile bruste ale glicemiei.

-  Desi au un continut ridicat de ulei ele nu rancezesc datorita continutului ridicat de antioxidanti, ele putand fi stocate in loc uscat si racoros intre 2-4 ani!! 

-  Odata macinate ele se pot pastra ca si faina deoarece aceeasi antioxidanti nu o fac la fel de perisabile ca si semintele de in.

-  Datorita continutului ridicat de Bor, calciul prezent in seminte este absorbit in masa osoasa(este cunoscut faptul ca in lipsa acestuia calciul are tendinta sa se depuna in alte tesuturi producand calcifieri nedorite).

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie