Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
polen de trandafir bio crud - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


polen de trandafir bio crud

  • Imagine 1
Pret:
28.0 lei
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

De culoare portocaliu deschis și cu gust dulce-acidulat, dinamizează atât mucoasa, cât și flora intestinală. Între carotenoidele și lactofermenții care se găsesc în acest tip de polen există o sinergie puternică, ce ajută la reglarea tranzitului intestinal și la prevenirea inflamațiilor colonului. În plus, acest tip de polen previne degenerarea neuronilor, încetinește procesul de îmbătrânire, scade nivelul colesterolului, limitează pierderile de calciu, fiind totodată un excelent tonic, energizant și antianemic. Conține un complex de minerale ce combat stările de oboseală, suprimă surmenajul fizic și intelectual, aducând un flux de energie și prospețime în organism.
Cu ajutorul vitaminei E, carotenoidelor și fitosterolilor, suplinește nevoia crescută de micronutrimente și antioxidanți ce survine în urma unor eforturi prelungite sau violente, protejând, în același timp, țesutul muscular. Acțiunea polenului este potențată și accelerată de o alimentație bogată în fructe și legume.

 

mod de administrare:

doza recomandată în mod general este de 1-2 linguriţe pe zi, (5-10 grame). Pentru persoanele cu stomac sensibil sau care nu au mai consumat  acest produs sau care au o sensibilitate sporită la polenul uscat, este indicat să înceapă doar cu o linguriţă de polen, ca apoi doza să fie mărită treptat. Pentru a beneficia de toate proprietatile polenului, acesta trebuie pus la inmuiat in iaurt minim o jumatate de ora inainte de a fi consumat.

Este indicat să se facă o cură de 7 săptămâni de două ori pe ani, primăvara și toamna.
 Cantitate: 250g

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie