Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
polen crud de prun - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


polen crud de prun

  • Imagine 1
Pret:
28.4 lei
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

acest tip de polen ajută la regăsirea echilibrului digestiv, prin acțiunea benefică asupra stomacului, bilei, ficatului, și prin normalizarea apetitului alimentar. Are culoare galben închis și conține aproape întotdeauna grăuncioare de polen de păpădie de un portocaliu aprins. Gustul acestui tip de polen se distinge prin tenta ușoară de migdale amare.

Oferă un aport suplimentar de nutrimente în organism, încetinește procesele de îmbătrânire și întreține frumusețea tenului. În paralel cu îmbunătățirea formei fizice și creșterea rezistenței la efort, stimulează memoria, ameliorează capacitatea de concentrare, reduce stresul, oferindu-ne o stare de bine și de armonie interioară. Explicația pentru care stocul de Polen Crud de Prun este limitat constă în faptul că, la fel ca toate celelalte polenuri de pomi fructiferi, se produce în cantități mai mici, la un anumit moment al perioadei de înflorire, când nu intră în amestec cu polenul provenit de la alte flori.

cantitate: 250g

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie