Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
polen crud de mar - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


polen crud de mar

  • Imagine 1
Pret:
28.4 lei
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Este de culoare galben pal și are un gust foarte agreabil și rafinat. O adevărată sursă de energie pentru organism, acest tip de polen  este un veritabil aliat al metabolismului general. Conținutul său bogat în nutrimente stimulează și susține acest proces, atât de important pentru sănătatea organismului. Ajută sistemul imunitar să apere organismul de infecțiile microbiene. Are un conținut bogat în polifenoli, ce îi conferă o mare putere antioxidantă. În plus, acest tip de polen întărește și protejează miocardul, adică mușchiul inimii.

La fel ca în cazul Polenului Crud de Prun, și stocul  pentru acest tip este limitat. Explicația este aceeași: acest tip de polen se produce și recoltează în cantități mai reduse, la un moment anume al perioadei de înflorire, când nu se amestecă cu polenul ce provine de la alte flori de primăvară.

cantitate: 250g

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie