Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


polen crud bio poliflor

  • Imagine 1
Pret:
25.0 lei
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Polenul Crud este foarte bogat în complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12). De asemenea acesta conţine şi elemente minerale precum Fierul, Calciul, Zincul, Seleniul, fiind o sursă importantă de energie, ajutând la completarea carenţelor de vitamine, proteine şi minerale, astfel completând deficienţele unei alimentaţii deficitare, de care suferim cu toţii.

Fitosterolii conţinuţi  la scăderea colesterolului şi menţinerea acestuia la un nivel mic, astfel este un ajutor important pentru cei care suferă de afecţiuni cardio-vasculare sau ateroscleroză. De asemenea, împreună cu carotenoidele contribuie la buna funcţionare a metabolismului celular.

Si-a demonstrat utilitatea şi în probleme ale prostatei, ajutând în prevenirea şi tratarea cancerului şi adenomului de prostată. De asemenea, are efecte pozitive şi asupra afecţiunilor ficatului.

Este mai bun şi mai eficient în tratarea afecţiunilor ce ţin de colon şi tranzitul intestinal, iar calitatea lui este incontestabilă. Ceea ce vă oferim este Polen Crud cules de apicultori la nici 12 ore după ce a fost recoltat de albine şi păstrat în condiţii optime, în congelator, la temperaturi între -5 şi -15 grade Celsius.

este superior celui uscat atât din punct de vedere calitativ, a garanţiei prospeţimii lui, cât şi din punctul de vedere al proprietăţilor terapeutice, care sunt păstrate nealterate.

mod de administrare:

doza recomandată în mod general este de 1-2 linguriţe pe zi, (5-10 grame). Pentru persoanele cu stomac sensibil sau care nu au mai consumat  acest produs sau care au o sensibilitate sporită la polenul uscat, este indicat să înceapă doar cu o linguriţă de polen, ca apoi doza să fie mărită treptat. Pentru a beneficia de toate proprietatile polenului, acesta trebuie pus la inmuiat in iaurt minim o jumatate de ora inainte de a fi consumat.

 Este recomandat şi copiiilor, deoarece suplimentează lipsa de vitamine B şi ajută la completarea deficitului de proteine. De asemnea, este recomandat femeilor gravide pentru suplimentul de vitamine, minerale şi amino-acizi.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie