Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
polen bio de castan dulce cu mur - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


polen bio de castan dulce cu mur

  • Imagine 1
Pret:
39.0 lei
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

 fiind cel mai dulce tip de polen, este foarte agreat de copii. Are culoare galbenă și se găsește întotdeauna în amestec cu polenul de mur, de culoare gri-verde. Polenul Crud de Castan Dulce și Mur  stimulează circulația sanguină, având o acțiune benefică asupra venelor și vaselor capilare. Pentru că ameliorează circulația la nivelul picioarelor, ajută la retragerea varicelor. Este foarte bogat în polifenoli, substanțe cu proprietăți antioxidante care, împreună cu vitamina E și seleniul, întârzie apariția ridurilor.
De notat este faptul că 15-20 g din acest tip de polen  reprezintă echivalentul a 900 g de legume sau 6 căni de ceai verde. Prin puterea sa antioxidantă, previne demineralizarea și asigură echilibrul sistemului nervos, fiind recomandat în stări de anxietate sau depresie ușoară. Ameliorează simptomele cu care se confruntă femeile aflate la menopauză. De asemenea, are o acțiune decongestionantă asupra ficatului.

cantitate: 250g

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie