Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
laptisor de matca 10g - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


laptisor de matca 10g

  • Imagine 1
Pret:
17.0 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

 

Indicatii : 
Laptisorul de matca pur este imunizant si tonifiant general este recomandat pentru rezistenta la efort , tonifiant psihic, sexual si intelectual, ajuta la refacerea organismului dupa interventii chirurgicale si tratamente agresive, menopauza si anemii, reface celula nervoasa, reduce colesterolul din sange are un rol deosebit in metabolismul celular. Datorita atat insusirilor sale, cat si proprietatilor chimice,laptisorul de matca este folosit cu rezultate excelente in Apiterapie, precum si in cosmetica. 

Compozitie : 
Produs cu aspect vascos, de culoare alba cremoasa, gust acrisor, laptisorul de matca are in compozitia sa elemente esentiale:
 - componentul principal 10-Hydroxy-2-decenoic acid;
 - o impresionanta concentratie de vitamine (poate fi considerat un adevarat cocktail de vitamine B: B1, B2, B3, B6, B8, B12); este mai bogat in complexul B decat drojdia de bere; 
- aceticolina (cu rol in transmiterea influxului nervos); 
- substante cu actiune antibiotica si antibacteriana; 
- aminoacizi in indispensabili organismului uman: izoleucina, leucina, lyzin, methionina, fenilalanina, valina, acidul aspartic, arginina, tirosina; 
- lipide, intre care se pot mentiona acizii grasi nesaturati superiori, in special Omega3, fosfolipide etc. 
- precursori hormonali si factori de crestere alaturi de enzime si microelemente precum: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu, Mn - cu o preponderenta clara in randul acestora a potasiului. 

Mod de prezentare : 
10 grame. 

Administrare : 
Doza de intretinere este de 1 g/zi la adulti (2 lingurite de dozare) si de 0.5 g/zi la copii (1 lingurita de dozare), sublingual cu 30 de minute inainte de prima masa a zilei. 
Doza terapeutica in cazul afectiunilor grave (scleroza multipla. cancer, Parkinson, afectiuni hepatice) este data numai de catre medici/doctori cu competente in Apifitoterapie.

Găseşte produse asemănătoare după categorie:

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie