Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
glucofer 1+1 gratis - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


glucofer 1+1 gratis

Pret:
13.8 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

este un supliment alimentar destinat persoanelor cu deficit de fier,astfel copii,adolescenti,sportivi,vegetarieni,persoane care au suferit pierderi de sange si varstnici.
Fierul bivalent sub forma de gluconat are o biodisponibilitate excelenta,iar acidul ascorbic potenteaza absorbtia lui.Fierul,acidul folic,provitamina A,vitaminele B2 si B12 joaca un rol esential in hematopoieza.
Prin administrarea unei singure capsule de Glucofer Plus timp de 40 de zile ,se obtine normalizarea nivelului de fier in organism si implicit o stare fizica si intelectuala sanatoasa.
Compozitie/capsula:gluconat de fier(II) dihidrat 200mgcorespunde la 24 mg Fe; vitamina C(acid ascorbic) 100mg;vitamina B2(riboflavina)3 mg;beta-caroten(provitamina A) 1mg;acid folic 0,4 mg;vitamina B12(ciancobalamina)2ug;
mod de administrare:
Se recomanda consumul de 1 capsula pe zi,cu un pahar de lichid(apa minerala,suc de fructe),de preferinta cu 20 minute,inainte de o masa principala.
Este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate.

mod de prezentare:cutie cu 30 de capsule +30gratuit

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie