Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


gastrocalm-calmeaza arsurile stomacale-60comprimate

  • Imagine 1
Pret:
19.5 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

compozitie:

Gălbenele (Calendula officinalis)
Cunoscută şi sub numele de „filimică”, ea este în prezent una dintre cele mai populare ierburi de leac din Europa. Este apreciată mai ales ca drenor şi protector hepatic, antiinflamator general şi vascular (de unde şi utilizările sale în varice şi tromboflebită). Extern, gălbenelele sunt cunoscute şi ca „plante bune la toate”, ele fiind folosite în tratarea rănilor, varicelor, infecţiilor şi inflamaţiilor la nivelul pielii şi mucoaselor.

Salcâm (Robinia pseudacacia)
Florile de salcâm cu parfum suav, angelic, conţin principii active foarte valoroase: flavonide, ulei volatil, acizii cafeic şi clorogenic, mucilagii cu efecte de „pansament gastric”.

Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)
Creşte în Oltenia, în Sudul Moldovei şi în Banat, fiind adus din îndepărtata Indie şi aclimatizat în ţara noastră cu mii de ani în urmă. Este o plantă care a produs în ultimul deceniu o adevarată revoluţie în industria farmaceutică, datorită efectelor sale curative excepţionale. Lemnul dulce este antialergic, antispastic, expectorant, emolient, antiinflamator, laxativ sau purgativ (în funcţie de doză), antiulceros şi anti-dismenoreic, tonic.

Obligeană (Acorus calamus)
Este numită şi „trestie mirositoare”, deoarece planta are aspectul unei trestii şi o mireasmă inconfundabilă. Obligeana creşte pe malul bălţilor, în mlaştini şi pe locuri inundabile. Atunci când este în stare proaspătă rădăcina sa (care este de altfel partea cu proprietăţi terapeutice) are o aromă foarte agreabilă. A fost adusă acum mii de ani din India şi s-a aclimatizat perfect la noi, devenind plantă spontană în zonele mai calde şi cu multă umiditate. Este folosită încă din Antichitate, fiind apreciată mai ales pentru efectele sale excepţionale asupra sistemului nervos şi asupra psihicului. Medicina modernă i-a confirmat efectele reglatoare ale activităţii nervoase, uşor sedative şi calmante, fiind recomandată pentru surmenaj intelectual, tulburări de memorie, diverse boli organice (ulcer, gastrită, colită) care apar pe fond de stres.

Roiniţă (Melissa officinalis)
Plantă miraculoasă pentru secolul nostru, roiniţa este extrem de valoroasă datorită acţiunii sale de reglare psiho-emoţională, fiind cunoscut faptul că în gastro-duodenite şi ulcer factorul psiho-emoţional joacă un rol decisiv. Planta conţine principii active valoroase: flavonoide, triterpene, uleiuri volatile (dintre care cel rosmarinic îi conferă calităţile reglatoare mentale). Alte efecte benefice ale roiniţei sunt: sedativ, tranchilizant, analgezic, antiinflamator, antispastic, carminativ.

Scorţişor (Cinnamonum cassia)
Denumirea de scortişoară este un derivat grec (kinnamomon) al denumirii indoneziene a plantei (kayu manis – lemn-dulce). Tradiţional, atât indigestia cât şi lipsa poftei de mâncare erau tratate cu scorţişoara. În practica ayurvedică (cea mai veche metodă de vindecare a omului, originară din India), scortişoara este folosită pentru circulaţie şi digestie. Uleiurile esenţiale din scorţişoară inhibă creşterea multor specii de microorganisme (bacterii gram-negative, gram-pozitive, mucegaiuri, dermatofiţi şi fungi.

Zmeur (Rubus idaeus)
Frunzele de zmeur se folosesc pentru calităţile lor antidiareice, astringente, antisecretoare, dezinfectante, tonice, diuretice, sudorifice, răcoritoare.

actiuni

antispastic, antiseptic, astringent, alcalinizant, reglator al secreţiei de suc gastric

indicatii

gastro-duodenite acute şi/sau cronice, esofagite de reflux, ulcer gastric şi/sau duodenal.

 

administrare

Adulţi şi copii peste 14 ani: de 3 ori pe zi câte 1-2 comprimate, administrate înainte de masă.(se pot suge).
Copii cu vârste cuprinse între 7-14 ani: jumătate din doza adultului, după greutate şi vârstă.(se pot suge).

contraindicatii

nu exista contraindicatii absolute dar gravidele, lehuzele şi copiii sub 7 ani trebuie să ceară avizul medicului.

 

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

 

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie