Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
crema de par cu petrol - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


crema de par cu petrol

  • Imagine 1
Pret:
23.4 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Este o mască de păr a cărei acţiune se bazează pe extracte deosebite din plante, ulei de măsline şi o fracţie  specială obţinută din petrol. Tehnologia VivaNatura comporta anumite aspecte inovatoare, care permit realizarea acestui produs special.

Se consideră a fi o mască de păr deoarece produsul nu trebuie neapărat să intre în piele în întregime. El va fi lăsat să acționeze o perioadă asupra pielii capului și  a firului de păr, după care va fi îndepărtat, iar părul spălat cu produse potrivite tipului dumneavoastră de păr.

Acţiunea acestei creme este atât asupra firului de păr cât și, mai ales, asupra rădăcinii.

Fracţia petrolieră este obţinută dintr-un sort special de petrol extras dintr-o zonă a României unde sunt prezente anumite proprietăţi în stratul petrolifer.
La nivel european nu mai este permisă folosirea în cosmetică a anumitor fracții petroliere, dar în urma cercetărilor ing. Leonard Radutz a rezultat o fracție specială, care corespunde legislației în vigoare.
În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului a fost cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o reluare a înțelepciunii populare străvechi pe baze noi, moderne.
Crema este  eficientă în direcţia regenerării rădăcinii şi stopării căderii părului, aspect care este deseori evident chiar de la prima utilizare.
Firul de păr devine mai gros, rezistent şi sănătos.

Aplicarea se face înainte de spãlare, în primul rând la rădăcina firelor  dar şi pe firele de  pãr. Se maseazã energic pielea capului cu crema  VivaNatura împotriva cãderii  pãrului.

Se menţine de la 10 pânã la maxim 45 minute, apoi se spalã cu şampon şi se aplicã (dacă se doreşte) balsam de pãr.
Este adevărat că în urma folosirii acestei creme  părul va avea pentru scurtă vreme uşor miros specific de petrol, dar eficienţa dovedită a produsului merită acest neajuns.
Pentru a atenua mirosul (deşi majoritatea utilizatorilor raportează o situaţie acceptabilă), se poate folosi un balsam de păr, o apă de păr sau chiar un parfum.
În unele cazuri poate atenua culoarea părului vopsit.

NU este necesară aplicarea ulterioară de ulei de măsline sau ulei de ricin, deoarece crema de păr VivaNatura le conține pe amândouă în cantități suficiente.

În plus, crema îndeplinește și funcțiile unei măști de păr, conținând multe din  remediile naturale cunoscute ca eficiente.

Conţine 97 % substanţe naturale, dacă vom considera petrolul ca fiind substanţă naturală.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie