Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
calciu natural 90cps - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


calciu natural 90cps

  • Imagine 1
Pret:
39.0 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Calciu contribuie la coagularea normală a sângelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normală, la functionarea normală a enzimelor digestive, la procesul de diviziune şi diferentiere celulară, la mentinerea sănătătii sistemului osos şi a dintilor.

despre alga calcaroasa:
În ultimul deceniu, mai multe studii de laborator, de medicină experimentală sau pe pacienți umani au demonstrat efectele terapeutice ale acestei alge. Iată în continuare doar câteva dintre afecțiunile unde efectul adjuvant al acestei alge este util:
• Boala reumatică – indiferent că vorbim de osteoartrită, artrită reumatoidă, spondilită anchilozantă sau artroza, această algă ajută la recăpătare mobilității, a capacității de efort, diminuând durerea.
• Refacere după fracturi, luxații – alga calcaroasă este folosită cu mult succes inclusiv în medicina sportivă, pentru recuperarea sportivilor după accidentări.
• Osteoporoză – după o cură de 9 luni cu acest produs marin natural, se constată o ameliorare a osteoporozei, conform analizelor de sânge (markerii osoși) și  imagistice (osteodensimetria).
• Tulburări post-menopauză – această algă previne afecțiuni și tulburări cum ar fi aritmia cardiacă, prolapsul diverselor organe, anumite tulburări nervoase sau psihice.
• Anemie – această viețuitoare marină este planta cea mai bogată în fier de pe Pământ, însă ajută nu doar împotriva anemiei feriprive, ci a și altor tipuri anemii.
• Lipsă de calciu – studiile făcute pe subiecți umani au demonstrat că asimilarea calciului din această algă este mult mai bună decât în cazul calciului de sinteză sau cel conținut de corali, cochilii de scoici, coji de ou etc.
• Sarcină – 4 grame de algă calcaroasă, luate zilnic, previn demineralizarea gravidei și ajută la dezvoltarea normală a foetusului.
• Alăptare – în timpul lactației, administrarea algei calcaroase (4-6 capsule pe zi) ajută la menținerea unei mineralizări corespunzătoare a laptelui, contribuie la  menținerea stării de sănătate a mamei.
• Creștere la copii – alga calcaroasă îi ferește pe cei mici de lipsa de calciu și de anemie, ajută la dezvoltarea lor normală musculară și nervoasă.
• Boala canceroasă – este utilă ca adjuvant în toate formele de cancer, deoarece ajută la menținerea vitalității pacientului și la suportarea terapiilor oncologice specifice. Este în mod special recomandată în cancerul gastric, intestinal, de rect, la sân, cancere cu determinare hormonală, în general.
• Cura de slăbire – este esențial ca, atunci când începem o cură de slăbire, să începem simultan și o cură cu algă calcaroasă, care va preveni demineralizarea, dereglarea glicemiei, anumite tulburări nervoase etc. Această algă este un ajutor excepional pentru a duce la capăt dietele de reglare a greutății.
• Hemoragii menstruale, hemoragii în general – produsul ajută la refacerea echilibrului electrolitic, compensează pierderea anumitor oligoelemente și ajută la refacerea vitalității pe ansamblu
• Sindrom de oboseala cronica, astenie
• Adjuvant in gastrita hiperacida si ulcer
• Adjuvant în afecțiunie grave (boala canceroasa, leucemie, boli auto-imune) – ajuta la mentinerea vitalitatii, previne carentele de minerale, contribuie la buna oxigenare a sângelui
• Adjuvant în TBCpneumonie
 Efort fizic de lunga durata.

Ingrediente/capsulă:

Alga calcaroasă fosilizată (Lithothamnium calcareum), pulbere: 540mg*; gelatină (capsulă); magneziu marin, extract natural din apă de mare: 30mg; Drojdie de bere uscată şi dezactivată (Saccharomyces cerevisiae), pulbere: 30mg*, (doza zilnică recomandată aduce 670-1000mgcalciu, reprezentând 84-125% DZR)

Mod de utilizare:

copii (3-14 ani): 4 capsule/zi, tineri peste 14 ani şi adul i: 6 capsule/zi; femei însărcinate sau care alăptează: 6 capsule/zi.

Precau ii şi contraindica ii: Hipercalcemie

Produs notificat de Serviciul Național  pentru Plante  Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului.

Notificare nr. AA 7504/11.04.2014

Găseşte produse asemănătoare după categorie:

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie