Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
calciu din corali+siliciu +d3 1+1 gratis - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


calciu din corali+siliciu +d3 1+1 gratis

Pret:
18.6 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Coralii fosilizati din apele oceanice reprezinta o sursa 100% naturala de elemente minerale cu o biodisponibilitate marita fata de substantele minerale obisnuite. Pe langa componentul principal, care este calciul, coraliifosilizati din Marea Caraibelor contin o cantitate insemnata de siliciu si alte microelemente (Al, Cr, Co, Cu, I, Mn, V, Zn) indispensabile pentru pastrarea sanatatii parului si a unghiilor. Analizele chimice demonstreaza asemanarea uimitoare intre compozitia chimica a coralilor si cea a unghiilor respectiv a parului uman.

Produsul se recomanda ca o sursa de calciu si siliciu pentru contracararea carentelor si in special pentru revitalizarea parului si unghiilor degradate, exfoliate, fara luciu natural. Se poate utiliza si preventiv in perioade cand organismul este suprasolicitat si dislocarea mineralelor este pronuntata (ex. in perioada alaptarii).

compozitie: O capsula contine: Coral din Marea Caraibelor, macinat: 420.00 mg (corespondent a 160.00 mg calciu).

mod de administrare: 1 sau 2 capsule/zi, de preferinta dimineata inainte de mancare, cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe sau ceai).

 

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie