Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
artroforte crema - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


artroforte crema

  • Imagine 1
Pret:
31.0 lei
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

ARTROFORTE® cream unica formulă americană cu 10 principii acționează rapid și eficient împotriva durerilor osteoarticulare, musculare și reumatice. Este un puternic antiinflamator și revulsiv natural cu acțiune locală, intensă și de durată. Menține vâscozitatea lichidului sinovial, lubrifiază și hrănește articulațiile îmbunătățind mobilitatea și rezistența acestora. Oferă istantaneu o senzație de revigorare. Benefic în dureri minore si temporare cum ar fi: artrite, vânătăi, entorse, traumatisme, dureri de spate, articulații degradate, uzură accentuată (bătrâni, muncă fizică solicitantă, obezitate), înțepături de insecte. Pentru efect maxim se poate asocia cu ARTROFORTE® capsule.

Compozitie:

INGREDIENTE ACTIVE:

Mentol 2%, gel din frunze de Aloe Barbadensis (Aloe Vera Gel), Boswellia Serrata extract, Camfor, Ulei de Eucalyptus Globulus, Sulfat de glucozamină, Ulei de seminte in (Linum Usitatissimum), Saliciliat de metil, Metilsulfonilmetan (MSM), Extract din scoarță de salcie (Salix Alba).

 

Alte componente:

Apă deionizată, c13-14 izoparafină, cetereth-20, alcool cetilic, etilhexilglicerină, glicerină, laureth-7, parafină, fenoxietanol, poliacrilamidă,alcool-sd 40b, gumă de xantan, fd&c galben #5. NU CONȚINE PARABENI 

MOD DE APLICARE:

Aplicați de 2 -3 ori pe zi ARTROFORTE® cream direct pe zona afectată, nu mai mult de patru ori pe zi.

 

ATENȚIONĂRI:

A nu se folosi pentru uz intern. A se evita contactul cu ochii. Nu aplicați crema pe răni deschise sau piele degradată. Dacă simptomele persistă mai mult de șapte zile, intrerupeți tratamentul și consultați medicul. Dacă folosiți bandaje, nu strângeți tare. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați consultați medicul. 

 

CONDIȚII DE PĂSTRARE:

la temperatura camerei, la loc ferit de lumină, umiditate și îngheț.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie