Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Unt de shea rafinat 100g - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Unt de shea rafinat 100g

Pret:
20.0 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Ingrediente: 100% unt de Shea (Butyrospermum parkii) certificat organic.                    
DE-005-Ökokontrollstelle                    
                    
Untul de Shea este un ingredient multiutil, de nelipsit din tratamentele cosmetice naturale din întreaga lume, atât în zonele de baştină ale copacului de Karite din care se extrage, cât şi în cele mai luxoase saloane occidentale.                    
                    
Se utilizează ca atare sau în combinaţii cu uleiuri purtătoare, uleiuri esenţiale sau diverse extracte în funcţie de necesităţile pielii. Mirosul este unul crud, proaspăt şi fin, acceptând ca adaos o serie de uleiuri esenţiale, culoarea variază de la gălbui la verde deschis, în funcţie de sezonul de recoltare.                    
                    
Este utilizat cu succes pe tot corpul, inclusiv pe ten sau scalp. Aplicaţi în cantitate moderată, pe pielea proaspăt igienizată şi încă umedă.                    
                    
Untul de Shea devine una dintre cele mai populare ingrediente în cosmetică, pentru motive solide şi întemeiate. A fost utilizat de secole în Africa pentru proprietăţile sale de hidratare si vindecare, a fost utilizat pentru a proteja şi condiţiona pielea deteriorată de soare, vânt şi alţi factori dăunători.                    
                    
Conţinut de acizi graşi: Oleic- 43.40%, Palmitic- 3.57%, Linoleic- 6.11%, Stearic- 45.24%                      
                    
BENEFICII                    
Untul de Shea este în mod natural bogat in vitamine A, E, şi F, precum şi o serie de alte vitamine si minerale. Vitaminele A şi E de sunt de ajutor pentru a calma, hidrata, şi echilibra pielea. Conţine colagen care previne ridurile şi alte semne de îmbătrânire. Conţine Vitamina F, acizi graşi esenţiali, şi ajută la protejarea şi revitalizarea pielii deteriorate, dar şi a părului.                    
Unt de Shea este un hidratant intens pentru pielea uscată, şi este un produs minunat pentru revitalizarea pielii obosite sau uscate pe corp sau scalp. Promovează reînnoirea pielii, creşte circulaţia sangvină, şi accelerează cicatrizarea plăgilor. De asemenea este benefic pentru tratarea multor condiţii diferite, cum ar fi:                    
                    
* Pielea uscată                    
* Vergeturile                    
* Erupţiile cutanate, eczema, şi dermatite                    
* Arsurile de soare                    
* Răni mici de piele                    
* Pielea afectată şi dură                    
* Înţepăturile de insecte                    
* Dureri musculare, oboseală, şi tensiune musculară                    
* Riduri şi semne de îmbătrânire                    
* Piele crăpată sau afectată de frig                    
* Scalp uscat din cauza tratamentelor aplicate pe păr                    
* Erupţii cutanate                    
* Alergii                    
* Pielea iritată de la scutece                    
                    
În plus, untul de Shea ofera un factor de protecţie UV (aproximativ SPF-6), poate fi deci încorporat în reţete de protecţie solară naturală. Din cauza naturii sale liniştitoare, a efectelor anti-inflamatorii şi de întinerire, este un ingredient perfect pentru a fi încorporat în cât mai multe reţete de cosmetice pentru îngijirea corpului.                    
De asemenea, este ideal de inclus într-o cremă pentru aplicare înainte şi după expunerea la soare pentru a reduce exfolierea pielii.                    
                    
                    
UTILIZARE                    
La temperatura camerei, untul de Shea este semi-moale până la solid, în funcţie de sezonul şi zona recoltării.                    
Punctul de topire al untului de Shea este de 89-95 de grade. Se absoarbe repede, ameliorează imediat pielea uscată şi iritată. Există mai multe utilizări pentru untul de Shea, mai jos amintim doar câteva:                    
                    
                    
* În masaj, unt de Shea este benefic pentru muschii extenuaţi, pentru piele uscată, pentru drenaj limfatic. A se adăuga uleiuri esenţiale în funcţie de scopul tratamentului.                    
* În săpunuri, unt de Shea are un efect condiţionator.                    
* Masat pe scalp pentru scalp uscat sau cu probleme, dar şi pentru a stimula creşterea părului.                    
* Folosirea ca atare sau în compoziţii în timpul sarcinii pentru a menţine supleţea pielii, şi pentru a preveni vergeturile. Poate fi utilizat cu succes şi după naştere pentru a reduce vergeturile deja existente.                    
                    
PRECAUŢII                    
Cei cu probleme de piele grave sau persistente, cum ar fi eczeme, ar trebui să consulte un medic înainte de a folosi Shea Unt. A nu se folosi de cei care au alergie la oleaginoase.                    
                    
Uz extern!                     
                    
Obţinut prin presare la rece, provenienţă Ghana, rafinat (omogenizat) prin metode mecanice care nu-i afectează proprietăţile.   

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..






TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie