Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Suport premenstrual cps

  • Imagine 1
Pret:
17.9 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

elimină disconfortul datorat instalării menstruaţiei

 

Ingrediente/capsulă
Creţişoară (Alchemillae herba) 90 mg, traista ciobanului (Bursae pastoris herba), frunze de roiniţă (Melissae folium), extract total 4:1 de fructe de mielărea (Agni casti fructus) 30 mg, extract de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină.

Mielăreaua este o plantă cunoscută şi folosită încă de pe vremea lui Hippocrate în afecţiuni ginecologice. Numeroase studii ulterioare au demonstrat capacităţile acestei plante de a regla secreţia ovariană şi a restabili echilibrul endocrin al femeii. Reduce simptomatologia sindromului premenstrual (dureri la nivelul sânilor, edeme, nervozitate, labilitate emoţională, dureri abdominale, palpitaţii, cefalee), reglează ciclul menstrual, favorizează fertilitatea.
Creţişoara conţine principii active cu efecte terapeutice complexe favorabile în tratamentul afecţiunilor genitale feminine. Acţiunea antiinflamatoare, corelată cu efectul uterotonic, hemostatic şi cicatrizant o fac utilă în combaterea leucoreei, tulburărilor menstruale, anexitelor, tulburărilor de menopauză, asociate sau nu cu eroziuni, ulceraţii şi hemoragii (hipermenoree, metroragii, cistite hemoragice).
Traista ciobanului îşi datoreaza numele fructelor sale în formă de traistă. Este o plantă recunoscută pentru proprietăţile sale hemostatice, vasocostrictoare la nivelul uterului şi antiinflamatoare, fiind tradiţional folosită în tratarea tulburărilor ciclului menstrual şi a hemoragiilor uterine.
Roiniţa are efecte spasmolitice (asemănătoare papaverinei) şi sedative datorită uleiului volatil pe care îl conţine. Este eficientă în ameliorarea simptomelor din sindromului premenstrual (cefalee, iritabilitate, fluctuaţii emoţionale).
Scoarţa de salcie conţine din abundenţă salicin, constituent care se transformă în organism în acid salicilic (extras pentru prima dată din scoarţa de salcie în 1838). Este cunoscută ca un puternic antialgic, antiinflamator, sedativ şi usor hemostatic (datorită taninilor), fiind utilă pentru ameliorarea inflamaţiilor cronice şi a durerilor menstruale.

Efect
-regleaza ciclul menstrual
-echilibrează producţia de estrogeni şi progesteron
-antiinflamator, antialgic
-antispastic (combate spasmele musculaturii netede)
-hemostatic - reduce fluxul menstrual abundent
-scade turgescenţa sânilor

Recomandări
-dismenoree (reduce durerile menstruale)
-ciclu menstrual abundent

Contraindicaţii
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. 
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Întrebuinţare
1-2 capsule de 3 ori pe zi, între mese. 
Se administrează cu 7-10 zile înainte de menstruaţie.
În caz de ciclu abundent şi neregulat, se administrază pe parcursul întregii luni.
Durata curei: 4-6 luni, sau conform recomandării medicului.

Evaluarea eficienţei
În cadrul evaluării eficienţei terapeutice a capsulelor «Suport Premenstrual» au fost urmărite 44 de paciente care au urmat tratamentul timp de 2 luni consecutiv. S-a costatat ameliorarea până la dispariţie a durerii pelviene, diminuarea fluxului menstrual şi a turgescenţei sânilor, scăderea labilităţii emoţionale. 
84 % dintre paciente au renunţat complet la medicaţia alopată preexistentă.
16 % au folosit în paralel medicaţie antispastică sau antialgică, dar reducând doza pe care obişnuiau să o folosească anterior. 
Produsul a fost bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

Prezentare: 60 capsule a 300 mg


 
Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie