Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Scout-30cps - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Scout-30cps

  • Imagine 1
Pret:
25.5 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Scout -30cps

 este un supliment nutritiv care conţine o combinaţie echilibrată de minerale antioxidante, carotenoide, acizi graşi Omega-3, licopen şi acid alfa lipoic, cu o formulă care ajută la hrănirea şi protecţia celulelor şi, implicit, a întregului organism.

Combinaţia din SCOUT poate fi folosită ca adjuvant sau profilactic în tratamentul unor afecţiuni cum ar fi: ateroscleroză, diabet, afecţiuni ale plămînilor la fumători, cataractă şi xeroftalmie, pentru întărirea sistemului imunitar, boli ale sistemului nervos central, arterite.
Este apreciat că 80% din bolile cronice de care suferim se datorează în principal atacurilor oxidanţilor care se numesc radicali liberi. Bolile apar atunci când capacitatea de apărare a organismului este slăbită, iar aceasta, de cele mai multe ori, este o problemă de carenţă a unor elemente nutritive şi, în special, o deficienţă a sistemului antioxidant al organismului.

Rolul componentelor din Scout
Acidul alfa lipoic este un antioxidant puternic, deosebit de important în regenerarea altor antioxidante: glutation, coenzima Q, vitamina C, vitamina E, cistină. Are abilitatea unică de a acţiona intra şi extracelular. ALA are efect benefic la persoanele cu diabet zaharat şi neuropatie periferică indusă de diabet (contribuie la eliminarea rapidă a glucozei din sânge). ALA creşte imunitatea, menţine sănătatea aparatului cardiovascular prin prevenirea oxidării LDL colesterolului. De asemenea, are efect antiobezitate prin inhibarea activităţii protein kinazei AMP în hipotalamus.

Acizii graşi Omega-3 (acidul eicosapentaenoic-EPA şi acidul docosahexaenoic-DHA) sunt denumiţi esenţiali deoarece au un rol deosebit de important în dezvoltarea şi funcţionarea organismului, nu pot fi sintetizaţi în organism şi trebuie aduşi din alimentaţie. Ei contribuie la buna funcţionare şi formare a ţesuturilor din creier şi a retinei, ajută la formarea transmiţătorilor neurali, cum ar fi fosfatidilserina, cu rol important în funcţionarea creierului. De asemenea, acizii EPA şi DHA sunt transformaţi în hormoni asemănători prostaglandinelor, care asigură buna funcţionare a activităţii celulare şi cardiovasculare. DHA joacă un rol important în dezvoltarea neonatală, dezvoltarea în copilărie, la adolescenţă şi la maturitate şi în menţinerea puterii de concentrare şi a funcţiilor cognitive; contribuie la reducerea concentraţiei colesterolului şi a lipidelor totale din sânge şi funcţionează ca protector celular şi antioxidant prin conversia glutationului oxidat la glutation redus.

Carotenoidele sunt convertite în organism în vitamina A. Este utilă, în evitarea bolilor infecţioase şi neinfecţioase ale sistemului respirator şi de întărire a sistemului imunitar. Vitamina A stimulează creşterea celulelor sănătoase şi este vitală pentru o bună sănătate a pielii, părului, danturii şi gingiilor, ochilor (retinei).

Zincul este un element esenţial. Numeroase aspecte ale metabolismului celular sunt zinc-dependente. Zincul joacă un rol important în creştere şi dezvoltare, în răspunsul sistemului imunitar, funcţia neurologică şi de reproducere.

Licopenul este un antioxidant puternic ce anihilează oxigenul atomic şi radicalii peroxid şi protejează stratul lipidic al celulelor. Licopenul a fost asociat cu riscul scăzut al unor tipuri de cancer. S-a constatat ca incidenţa bolilor de inimă este mai scăzută la persoanele care mănîncă alimente bogate în licopene.

Manganul este necesar pentru menţinerea stării de sănătate a pielii, oaselor şi a cartilagiilor, menţinerea în parametri normali a zahărului din sânge, pentru activarea enzimelor antioxidante. Manganul are un rol important în metabolismul general al organismului: catalizează reacţii, activează aminoacizii necesari sintezei de proteine; contribuie la conducerea impulsurilor nervoase către muşchi.

Cuprul este necesar pentru producerea de ATP, a celulelor roşii şi a colagenului, dezvoltarea normală a oaselor, a creierului şi a nervilor tisulari.

Cromul intervine în metabolismul glucozei, regularizarea nivelului de zahăr din sânge şi sinteza de grăsimi şi proteine şi ajută la creşterea ţesuturilor şi a producerii de energie.

Seleniul este un microelement antioxidant şi, se presupune, cu efect anticancerigen. În organism, seleniului îi revine rolul de a contribui la realizarea respiraţiei celulare, la protejarea hemoglobinei celulelor roşii. În plus, seleniul este şi antiaterogen şi antisenescent, proprietăţi deosebit de benefice îndeosebi pentru persoanele în vârstă. De asemenea, acest mineral contribuie la menţinerea elasticităţii ţesuturilor, atenuează simptomele specifice menopauzei, potenţează tratamentele aplicate în bolile cardiovasculare şi ale bolilor de scalp.

Fiecare capsulă conţine:
• Acid alfa lipoic.......................................50,0 mg
• Ulei de peşte.........................................250,0 mg
(ce conţine Acizi graşi Omega 3:
• Acid eicosapentaenoic (EHA) 45,0 mg şi
• Acid docosahexanoic (DHA) - 30,00 mg)
• Carotenoide mixte..................................10,0 mg
(sub formă de suspensie uleioasă 30%)
• Zinc...........................................................7,5 mg
(sub formă de Sulfat de zinc monohidrat)
• Licopene dispersie 10 %..........................5,0 mg
• Mangan....................................................1,5 mg
(sub formă de Sulfat de mangan monohidrat)
• Cupru...........................................................1 mg
(sub formă de Sulfat de cupru pentahidrat)
• Crom......................................................200 mcg
(sub formă de Nicotinat de crom)
• Seleniu...................................................150 mcg
(sub formă de Dioxid de seleniu monohidrat)

Excipienţi: Hidroxianisol butilat, Hidroxitoluen butilat, Dioxid de siliciu coloidal, Ceară albă, Ulei vegetal hidrogenat, Lecitină, Ulei rafinat de soia, si capsula gelatinoasa (care conţine: gelatină, glicerină, sorbitol 70% necristalizat, metil paraben, acid tartric, etil paraben, propil paraben, etil vanilină, apă purificată, coloranţi - Sunset Yellow, Ponceau 4R Supra, Eritrozina Supra, Brilliant Blue FCF, Dioxid de titan Slurry.

Indicaţii:
• Boli cardiovasculare
• Ateroscleroza
• Diabet
• Scăderea riscului de apariţie a cancerului
• Afecţiuni ale sistemului nervos central
• Potenţarea sistemului imunitar
• Protejarea şi păstrarea vederii

Doze şi mod de administrare:
1 capsulă pe zi. Capsulele se înghit cu un pahar cu apă.

Atenţionări:
• A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
• Acest produs este un supliment alimentar şi nu poate înlocui un regim alimentar variat.
• A nu se consuma după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Perioada de valabilitate:
36 de luni de la data fabricaţiei

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie