Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Reglator al tensiunii 200ml

  • Imagine 1
Pret:
32.3 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Cel mai eficient protector natural al sistemului cardiovascular                                 
Afecţiunile cardiovasculare sunt prima cauză de mortalitate în ţara noastră şi în întreaga Europă. Afecţiunile cardiovasculare apar adesea după lungi perioade de excese, de supraefort, de alimentaţie inadecvată şi de condiţii emoţionale perturbatoare, iar apariţia acestor tulburări reprezintă un puternic semnal de alarmă cu privire la starea noastră de sănătate. Numeroase studii cu privire la efectele plantelor medicinale au condus la crearea acestui remediu natural cu efecte complexe asupra inimii şi vaselor de sânge. Bazat în primul rând pe extractele atent dozate din captalan, rozmarin şi vâsc, reglatorul tensiunii favorizează o revenire treptată la normal atât în hipertensiunea sau hipotensiunea arterială, cât şi în cazul mai dificil al oscilaţiilor bruşte ale tensiunii arteriale. Specialiştii Dacia Plant au asociat un număr de 7 plante cu acţiune sinergică ce determină efecte ample şi în cazuri de aritmii cardiace, de ischemie cardiacă sau de angină pectorală. Aceste plante asociate diminuează cantitatea de colesterol din sânge, măresc elasticitatea şi rezistenţa vaselor sanguine, încetinind procesul de sclerozare a lor. Remediul are marele avantaj  că poate fi utilizat pe termen lung, sub formă de cure periodice, fără a prezenta nici un fel de efecte adverse sau fenomene nedorite. Datorită efectelor anxiolitice şi antidepresive permite îmbunătăţirea calităţii vieţii emoţionale, înlăturând într-o mare măsură stresul ce are un puternic rol agravant al afecţiunilor cardiace.                                 
ACŢIUNI                                
reglator foarte bun al tensiunii arteriale, antiaritmic, tonic cardiac, antitrombotic mediu, vasoprotector, hipocolesterolemiant uşor, fluidifiant sanguin de intensitate medie, stimulator al circulaţiei venoase, stimulent al circulaţiei şi al oxigenării cerebrale, tonic vascular,  anxiolitic foarte bun, antioxidant, stimulent al circulaţiei periferice, antiaterosclerotic, antispasmodic uşor.                                
INDICAŢII                                
-         hipertensiune arterială, tensiune arterială oscilantă, hipotensiune arterială                                
-         adjuvant în ischemia cardiacă, inclusiv în formele dureroase (angina pectorală)                                
-         recuperare post-infarct                                
-         aritmie (palpitaţii), edeme cardio-renale                                
-         adjuvant în flebită şi în tromboflebită                                
-         adjuvant în ateroscleroză, în arterită                                
-         circulaţie deficitară la extremităţi (senzaţie de răceală excesivă la nivelul mâinilor sau al picioarelor)                                
-         anxietate şi depresie asociate unor afecţiuni cardiace. Acest remediu natural favorizează creşterea capacităţii de efort şi a rezistenţei la efort în cazul persoanelor cu dispnee datorată bolii cardiace, permite tonifierea miocardului după boli infecţioase grave (pneumonie, gripă, difterie, scarlatină etc.).                                   
CURA CU REGLATOR AL TENSIUNII                                
În cazul tensiunii oscilante precum şi a hipertensiunii şi hipotensiunii tratamentul va dura o perioadă de două-trei luni fără întrerupere, după care se va face o pauză de minim o săptămână.Pentru afecţiunile cronice sau cu tendinţă de cronicizare se recomandă folosirea remediului de mai multe ori succesiv, pentru perioade de două luni cu trei săptămâni de pauză între ele. Aceeaşi recomandare este valabilă şi în cazul tulburărilor cardiace care apar pe fondul problemelor emoţionale. Mai ales în timpul perioadelor cu grad ridicat de stress este recomandată cura cu „Reglator al tensiunii”, care conţine extracte din plante care reduc tensiunea nervoasă şi favorizează reechilibrarea psihică. În cazul utilizării cu rol preventiv a remediului, fără ca o afecţiune cardiovasculară să se fi instalat, se recomandă utilizarea sub formă de cură de 6 săptămâni, de 2 ori pe an.         

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie