Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Poliartrin - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Poliartrin

  • Imagine 1
Pret:
20.0 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

prezentare: cremă 50g
Ingrediente: Aqua, Helleborus purpurascens, Tamus communis, Lanolin, Vaselinum album, Ceteareth 20, Cetyl
alcohol, Alcoholum cetylstearylicum, Cera flava,  Glycerin, Oleum olivae, Euxyl PE 9010, Butylhydroxyanisol.
Acţiune: cremă are acţiune trofică şi antialgică locală, fapt care duce la îmbunătăţirea funcţiei tegumentare şi a structurilor subiacente  ale aparatului locomotor (formaţiuni musculare, articulare, sinoviale, tendinoase şi burse).
Recomandări: Crema  are ca ingrediente de bază extractul apos de Helleborus purpurascens şi tinctura de Tamus communis şi se foloseşte pentru aplicarea topică tegumentară. Este recomandată pentru îngrijirea tegumentelor de la nivelul regiunilor dureroase articulare şi abarticulare, dureri produse de bursite, sinovite, tendinite, tenosinovite, poliatrită reumatoidă, spondilita ankilopoietică, artroze invalidante etc.
Mod de administrare: 3-4 grame cremă se întind la nivelul  zonei dureroase şi apoi se masează energic până la pătrunderea completă în profunzime. Se recomandă cel puţin trei aplicări pe zi, iar în cazurile cu dureri intense, se administrează 4-5 aplicări pe zi.

Contraindicaţii: Crema este contraindicată în timpul sarcinii şi alăptării, precum şi la persoanele care prezintă alergie sau sensibilitate la unul din componentele produsului.

Reacţii adverse: În caz de intoleranţă locală (arsuri, prurit etc ) se va întrerupe aplicarea locală şi se va anunţa farmacistul sau unitatea producătoare conform datetelor de contact de pe prospect sau ambalajul produsului. Nu au fost citate cazuri de supradozare.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie