Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Nano Silver -Argint coloidal-Imunitate la maxim! - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Nano Silver -Argint coloidal-Imunitate la maxim!

  • Imagine 1
Pret:
21.3 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Nano Silver  200ml

-argint coloidal obtinut din nano particule de argint, concentratie 20 ppm


ACTIUNI :

Argintul coloidal este un puternic antibiotic natural. Efectele sale benefice au fost recunoscute si transmise de catre grecii si romanii din antichitate.

Argintul coloidal are rezistenta la 650 de agenti patogeni, pe care ii distruge in mai putin de sase minute (fapt relatat de revista Science Digest),
, inclusiv a bacteriilor Escherichia coli (E. coli) si a ciupercii Candida Albicans.


AVANTAJ:

Nu distruge bacteriile folositoare din colon deoarece se absoarbe in intestinul subtire.


INDICATII :

-pneumonie, candida,

-sindromul lyme,

-inflamarea ochilor, a urechilor,

-gripa,

-herpes,

-gastrita,

-pe rani externe, eczeme, iritatii,

-muscaturi de insecte,

-negi,

-inflamatii ale pielii.

-Intareste sistemul imunitar,

-regenereaza oasele.

Se poate folosi si in gradina pentru tratarea plantelor impotriva ciupercilor si bacteriilor, sau ca si dezinfectant pentru apa potabila.

ADMINISTRARE:

- zilnic 20-50 ml, inainte de masa.

INFO:

Argintul coloidal poate fi utilizat în mai multe moduri, în funcţie de localizarea afecţiunii de tratat:

-oral (ingerat sau băut);

-inhalat sub formă de vapori foarte fini;

-sub formă de clismă;

-la nivel vaginal, pulverizat local sau adăugat la spălături;

-sub formă de picături în ochi, urechi şi nas sau

-aplicat topic, pe piele (cu o sticlă cu pulverizator sau cu bandaje îmbibate cu soluţie).
Administrat oral, argintul coloidal este absorbit din gură în sânge, apoi transportat rapid la celulele organismului. Ţinerea acestui lichid sub limbă, câteva zeci de secunde înainte de înghiţire, poate duce la absorbţia mai rapidă. În trei-patru zile, particulele de argint se pot acumula în ţesuturi în cantitate suficientă pentru a putea deja observa efectele benefice.

În cazul expunerii frecvente la germeni patogeni, unii specialişti recomandă un aport zilnic de argint coloidal, ca protecţie. Mulţi terapeuţi naturişti consideră că viaţa a milioane de persoane, care sunt susceptibile să dezvolte infecţii cronice minore, poate fi îmbunătăţită prin administrarea preventivă a argintului coloidal.

Doza depinde şi ea de scopul urmărit.
În general,

-doza de întreţinere recomandată pentru uz intern, pentru adulţi, este de o lingură cu argint coloidal pe zi (10 ml în concentraţie de 10 ppm). Bineînţeles, cantitatea diferă în funcţie de concentraţie. Această cantitate, considerată nutritivă, asigură aceeaşi cantitate de argint pe care o asigură dieta zilnică a unui adult de la începutul secolului XX, înainte ca solul să fie sărăcit de oligoelemente prin exploatare excesivă. Se estimează că în prezent solul din SUA mai conţine, în medie, doar 15% din oligomineralele existente în anul 1900.
-argintul coloidal poate fi utilizat cu succes şi sub formă de cură generală de purificare şi detoxifiere. În acest caz, doza poate varia de la 1 la 4 linguri pe zi.
-in cazul unor afecţiuni severe şi boli cronice, doza trebuie adaptată în funcţie de reacţia organismului, sub îndrumarea unui medic competent. În general, orice cantitate peste 5 linguri pe zi este considerată doză terapeutică.

Atentie!

Este interzisa publicarea, reproducerea partiala sau totala, sub orice forma a datelor din aceasta pagina,fara acordul proprietarului. Ele sunt propietatea S.C ADARIA SERV SRL.

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie