Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Magnosun - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Magnosun

  • Imagine 1
Pret:
30.0 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Formulă unică de Magneziu, sub formă de tablete cu eliberare întârziată la nivel enteric, având cea mai mare concentraţie de Magneziu pe tabletă (64 mg), ceea ce duce la creşterea biodisponibilităţii şi complianţă maximă la tratament.    
    
Compoziţie:     
Clorură de magneziu hexahidrat 535 mg (echivalent cu 64 mg Magneziu)    
MAGNOSUN este singura formă de Magneziu din România, cu eliberare întârziată la nivel enteric (intestinal), ceea ce are două mari avantaje: sunt evitate potenţialele reacţii adverse gastrice de tip greaţă, vomă, iritaţie sau durere gastrică, pe care eliberarea Magneziului la nivelul stomacului le poate determina şi, în plus, eliberarea Magneziului în intestin, exact acolo unde acesta se şi absoarbe, îi conferă acestuia absorbţie şi deci eficienţă maximă.    
    
MAGNOSUN conţine cea mai mare cantitate de Magneziu pe fiecare tabletă, dintre toate preparatele cu Magneziu din România, fapt care îl face mai uşor de administrat, reducând numărul dozelor care trebuiesc administrate zilnic (2 tablete/zi)    
    
Acţiune:     
Magneziul joacă un rol esenţial în sute de reacţii biochimice din organism. El contribuie la întreţinerea funcţiilor musculare şi nervoase, stabilizează ritmul cardiac, menţine tonicitatea vasculara, combate stresul şi oboseala şi fortifiază scheletul Peste 50% din populaţie suferă de un deficit de magneziu din cauza unei alimentaţii dezechilibrate, consumului de alcool, stresului, efortului fizic intens, a tulburărilor digestive (diaree, steatoree, enterită), hipocalcemiei sau hipopotasemiei cronice, medicamentelor diuretice, unor antibiotice, a diabetului zaharat necontrolat sau chiar datorită vârstei (persoanele vârstnice). Acest deficit este de cele mai multe ori nediagnosticat deoarece carenţa de magneziu poate să aibă o simptomatologie redusă sau se poate manifesta oarecum nespecific, prin crampe musculare, parestezii (senzaţia de amorţire sau furnicături în mâini sau picioare), tremurături, aritmii, nervozitate, oboseală, insomnii, migrene, spasm bronşic cu senzaţia de lipsă de aer, constricţie vasculară (inclusiv coronariană şi cerebrală).    
    
Deficitul de Magneziu necorectat o perioadă îndelungată de timp duce la accelerarea proceselor de îmbătrânire a celulelor din corpul uman, fapt care antrenează creşterea riscului de apariţie a bolilor asociate cu înaintarea în vârstă (maladii cardiovasculare, hipertensiune, diabet, osteoporoză, tulburări neurologice şi psihice, anumite forme de cancer)    
    
Indicaţii:     
• Stări de oboseală fizică şi intelectuală, stres    
• Crampe musculare, parestezii    
• Prevenţia aritmiilor şi a infarctului miocardic    
• Insomnii, migrene    
• Hipocalcemie (care poate fi corectată doar dacă se administrează concomitent Calciu şi Magneziu)    
    
Beneficii clinice:     
• Magneziul este cel mai bun mineral antistres    
• Îmbunătăţeşte funcţionarea miocardului şi scade riscul apariţiei aritmiilor, hipertensiunii arteriale şi a infarctului miocardic    
• Ajută la absorbţia altor minerale (potasiu, fosfor, calciu, sodiu)    
• Menţine un echilibru al mineralelor din oase (50% din Magneziul din organism se află în oase), prevenind osteoporoza şi consecinţele acesteia (fracturi, tasări vertebrale)    
• Înlătură stările de oboseală fizică şi mentală    
• Îmbunătăţeşte memoria şi creşte randamentul intelectual    
• Tratează insomniile rebele    
• Este eficient în remiterea rapidă a atacurile migrenoase    
• Îmbunătăţeşte funcţiile sisitemului imunitar    
• Menţine tonicitatea şi troficitatea vasculara    
• Împiedică formarea depozitelor de calciu în ţesuturile moi (rinichi, artere )    
• Scade intensitatea colicilor abdominale si renale    
    
Doze şi mod de administrare:     
• 2 tablete MAGNOSUN pe zi, separate în 2 doze (dimineaţa şi seara), timp de 30 de zile. În caz de deficit major de Magneziu doza poate fi crescută până la 6 tablete MAGNOSUN pe zi.   

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie