Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Lutropep 30 cps

  • Imagine 1
Pret:
42.0 lei
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Compozitie: Extracte vegetale selectionate din: Saraca indica, Symploeos rasemsa, Asparagus rasemosa, Withania somnfera, Valeriana wallichii, Ficus glamerata, Abroma augusta, Kukkutand bhasm, Praval pisti, Iron bhasam.

Administrare: 2cps x2 ori pe zi, minim 3 luni in mod curativ; 2 cps/zi mod de intretinere;
Indicatii:
 Sângerari vaginale anormale (menoragie, uter fibromatos, polipi vaginali);
 Dereglari ale ciclului menstrual (oligomenoree, amenoree, dismenoree);
 Sindrom premenstrual; Menopauza;
 Inflamatii la nivelul ovarelor sau a trompelor;infertilitate nespecifica.
Exclusivitate:
 Este un remediu natural obtinut din plante, selectionate pe baza experientei de secole a specialistilor din India (medicina traditionala Ayurvedica) binecunoscut ca un puternic tonic uterin.
Informatii utile:
 Lutropep înlatura sângerarile abundente, regleaza ciclurile menstruale, inlatura durerile si spasmele, reduce starea de tensiune.
 În cazul sindromului premenstrual, Lutropep inlatura durerile imediat. Nu aveti nevoie de anxiolitice si antidepresive.
 Este foarte eficient în cazurile de infertilitate nespecifica, stimuland ovulatia.
 Lutropep elimina administrarea de hormoni si hemostatice deoarece contine 3 hemostatici puternici: Symplocos racemosa, Ficus glamerata si Asparagus rasemosa în cantitate de 1,4 g/doza pentru a regla sângerarea si a restabili echilibrul hormonal normal. Lutropep ajuta la prevenirea histerectomiei datorate în cele mai multe cazuri sângerarilor vaginale anormale.
 Administrat pe o perioada de 3 luni, Lutropep reprezinta un tonic recomandat femeilor slabe si epuizate. Acestea vor arata mai bine, vor avea menstruatie regulata si se vor bucura de viata sexuala.
 Lutropep normalizeaza echilibrul hormonal, fiind recomandat la menopauza.
 Lutropep stabilizeaza greutatea sau poate chiar reduce kilogramele în plus care se depun la femei din cauza menopauzei sau a hipotiroidiei. 

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest  produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie