Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Kalcium Korall - 100 capsule (CoralCalciu)

  • Imagine 1
Pret:
140.0 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Compozitie    
Produsul Calciu Coral 100 (Kalcium Corall 100), ofera o importanta sursa de calciu pentru organism, contribuind la mentinerea masei osoase, incetinirea procesului de rarefiere a structurii osoase o data cu inaintarea in varsta, mentinerea echilibrului acido-bazic adecvat al organismului.    
    
Analiza chimica a calciului provenit din recifele de corali de pe insula Sango a demonstrat o identitate aproape totala cu cea a calciului din compozitia oaselor umane. Majoritatea oamenilor sunt surprinsi sa afle ca procesul de fixare a ionilor de calciu de catre coral are loc in urma simbiozei cu o anumita alga.    
Aceasta microalga traieste in scheletul coralului, facilitand asimilarea substantelor nutritive necesare. Prin acest proces coralul devine o importanta sursa naturala de substante minerale.    
    
Indicatii    
Aportul de calciu necesar organismului.    
Calciul este un element indispensabil pentru construirea matricei osoase, de asemenea joaca un rol important in transmiterea impulsurilor nervoase, contractia musculara si procesul de coagulare a sangelui. In cazul adultilor tineri aportul de calciu se afla in echilibru cu cantitatea eliminata.    
    
In cazul osteoporozei sau al osteomalaciei acest echilibru este perturbat, cantitatea de calciu eliminata depasind aportul acestui element. Structura osului devine mai rarefiata, mai "usoara", fiind astfel mult mai vulnerabila la rupturi.    
    
Necesarul de calciu la femei este mai mare decat cel al barbatilor.    
In perioada post-climacteriu, datorita scaderii nivelului estrogenilor in sange, scade si nivelul calciului la femei.    
    
Mentinerea pH-ului in limite normale.    
Calciul are rol in cresterea pH-ului lichidului extracelular, care duce la formarea unui mediu bazic.    
Mediul bazic reprezinta unul dintre principalii factori de impiedicare a vatamarilor tisulare, imbatranirii si aparitiei bolilor organice.    
    
Utilizare: doza zilnică recomandată este 2 capsulă/zi.    

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie