Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Helpic® Spray împotriva căpuşelor

  • Imagine 1
Pret:
29.7 lei
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

 Helpic® Spray împotriva căpuşelor asigură protectie împotriva insectelor până la 6 ore. În cazul activităţilor îndelungate pe un teren unde există pericolul de a se găsi căpuşe se recomandă o nouă utilizare după 3-4 ore, în mod special asupra zonelor de piele supuse frecvent frecării cu îmbrăcămintea (pantaloni şi centură). Datorită compoziţiei speciale, spray-ul este rezistent la apă şi eficace chiar şi în cazul transpiraţiei abundente. Este adaptat utilizării de către copii şi persoane­le cu pielea sensibilă. Lichidul se va pulveriza uniform pe corp şi se va frecţiona uşor.

 

   Utilizare:

Se vor frecţiona şi părţile corpului acoperite cu mate­riale subţiri, deoarece căpuşele pot pătrunde şi sub îmbrăcăminte. Lichidul poate fi utilizat şi asupra materialelor textile. Este recomandat să testaţi înainte gradul de pătare pe o parte ascunsă a materialului.

 

   Centrul pentru Terapie Controlata din Viena, Austria certifica faptul ca reducerea disconfortului cauzat de muscaturile sau intepaturile insectelor este de 270 de ori mai rapida ( de exemplu: durerea provocata de intepaturile viespilor poate dura pana la 5 ore si jumatate, in timp ce in cazul utilizarii lui Helpic dureaza intre 1 si 2 minute) .

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie