Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


HRI Vitalion 50 tablete

  • Imagine 1
Pret:
81.0 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Compozitie:    
Tableta HRI-VITALION contine: mere, struguri, portocale, hibiscus, maceasa, floare de soc, beta-caroten, acid ascorbic, oxid de zinc, sulfat de cupru anhidru, sulfat de m`angan monohidrat, fumarat de fier, oxid de magneziu, clorura de potasiu, carbonat de calciu, clorura de sodiu.    
    
Tableta HRI Vitalion este esenta substantelor utile si tamaduitoare ale naturii.  Plantele utilizate la fabricarea tabletei Vitalion, corespund conditiilor stricte de bioproductie, iar In cursul prelucrarii lor substantele active valoroase sunt pastrate prin procedee unice. In zilele noastre bolile ca ateroscleroza si osteoporoza sunt considerate boli endemice, care se pot preveni sau trata cu Vitalion.    
Tableta HRI Vitalion stimuleaza functiile creierului, scade depunerile rezultate din calcificari, ajuta circulatia si regenerarea peretilor vasculari, ajuta mecanismele de detoxifiere ale ficatului si rinichiului, respectiv are efect benefic asupra cresterii masei osoase.    
    
Intareste sistemul imunitar, scade In mod drastic inflamatiile si durerile articulare.    
In caz de osteoporoza, organismul nu poate mentine echilibrul masei osoase, iar din aceasta cauza Incepe procesul de pierdere osoasa. Tableta HRI Vitalion a fost produsa pentru tratamentul acestei probleme, deoarece este capabil sa determine depunerea calciului necesar In organism. Substantele active continute se aduna In tubul digestiv, acolo unde se elimina mineralele, colecteaza aceste substante minerale, le „ambaleaza”, le transporta In sistemul osos si le depun acolo unde este nevoie.    
Celalalt efect este reducerea aterosclerozei. Depunerile de pe peretii vasculari, denumite ateroscleroza, rigidizeaza peretii vaselor. Din aceasta cauza diametrul vaselor scade si sangele se deplaseaza tot mai greu In organism. Aceste depuneri constituie o suprafata inegala, de care se lovesc trombocitele, si porneste procesul de tromboza. Aceasta problema este tratata de tableta HRI Vitalion In modul urmator: dizolva depunerile de pe peretii vasculari, astfel circulatia se Imbunatateste, scade solicitarea cordului, se amelioreaza procesele de transport prin peretele vascular, vasele devin mai elastice.    
Tableta HRI Vitalion Isi face efectul si la nivelul sistemului digestiv. Detoxifiaza ficatul si rinichiul, astfel poate fi utilizat pentru profilaxie. In cazul utilizarii tabletei, este necesar ingerarea zilnica a 1,5-2 litri de lichide. Multumita tabletei HRI Vitalion ajunge mai mult oxigen la creier, astfel ajuta In problemele de gandire si memorie.    
     
Sfat    
Formarea masei osoase corespunzatoare este de asemenea necesara la tineri. Pentru contracararea alimentatiei necorespunzatoare si a alimentelor, care leaga calciul (cu continut ridicat de fosfor).    
Creier: stimuleaza coordonarea functiilor vegetative.    
Inima si sistemul vascular: scade depunerile rezultate din calcificari. Imbunatateste circulatia si regenerarea peretilor vasculari.    
Ficat: ajuta procesele de detoxifiere ale ficatului.    
Oase: are efect benefic asupra cresterii masei osoase.    
Ajuta la fixarea In organism a substantelor nutritive, astfel trebuie administrat In timpul mesei sau imediat dupa.    
Detoxifiaza organismul (ficat, rinichi), de aceea este important ingerarea zilnica a 1,5-2 litri de apa.     
Mangan - Manganul este un oligoelement vital. Ia parte In procesele de baza ale metabolismului, fiind componenta structurala a multor enzime. Are rol In eliberarea energiei din alimente, In apararea contra radicalilor liberi, In procesele de coagulare si osteoformare (vitamina K, indispensabil In procesele de coagulare si osteoformare este "functionala" numai Impreuna cu manganul). Necesarul zilnic la copil este de 1-4 mg, In functie de varsta, iar la adult este de 4 mg. Cerealele si semintele uleioase sunt surse bune de mangan. Carenta de mangan intervine aproape exclusiv In caz de aport scazut, si cauzeaza coagulare Intarziata, Incetinirea cresterii, respectiv disfunctii ale metabolismului glucidic si lipidic. Conform unor date din Ungaria, aportul mediu de mangan nu acopera necesarul zilnic.    
Zinc - Zincul este un oligoelement vital. Joaca un rol important In stabilizarea membranelor celulare, asigura structura spatiala a acizilor nucleici (ADN, ARN). Este indispensabil In functiile sistemului imunitar, In producerea hormonilor si Impreuna cu insulina In metabolismul glucidic. Zincul de asemenea este necesar pentru piele si vindecarea plagilor. Carnea si plantele pastaioase reprezinta surse de zinc, Insa extragerea zincului din pastaioase nu este eficienta din cauza continutului ridicat de fibre. Carenta de zinc intervine In caz de aport alimentar insuficient. Conform datelor din Ungaria carenta de zinc apare mai de seama In randul femeilor, dar carenta de granita (cand aportul este chiar la limita necesitatilor) este frecventa si la barbati. In caz de carenta de zinc se pot Intalni inflamatii ale pielii, caderea parului, disfunctii imunologice, crestere Incetinita, inapetenta si probleme legate de glandele sexuale. Necesarul zilnic la copil este de 3-10 mg, In functie de varsta, iar la adult este de 15 mg.    
Fier - Fierul este un oligoelement vital. Fiind o componenta a hemoglobinei, asigura transportul oxigenului In sange. Enzima denumita catalaza ia parte In protejarea organismului Impotriva radicalilor liberi, fiind un cofactor al acestui proces. (Radicalii liberi sunt molecule macroenergetice, care se formeaza si In cursul reactiilor biochimice fiziologice. Daca reglarea devine insuficienta sau din alte cauza se produc prea multi radicali liberi, acestia pot ataca alte molecule, ceea ce conduce la probleme de functionare sau la formarea de boli, prin distrugerea structurilor biologice (de ex. membranele celulare). Pe langa acestea, fierul are rol In cresterea si regenerarea celulelor, precum si In functionarea sistemului imunitar.  Reprezinta surse bune de fier ficatul, carnea si ouale. Fierul continut In plante se absoarbe In cantitate foarte redusa. Carenta de fier se instaleaza In primul rand datorita aportului insuficient cu alimente. Conform datelor din Ungaria aportul de fier este insuficient fata de necesarul zilnic, iar carenta de fier apare mai ales la femei. Acest lucru conduce la anemie, fatigabilitate, scaderea rezistentei organismului, cresterea sensibilitatii la infectii. Necesarul zilnic la copil este de 6-12 mg, In functie de varsta, iar la adult este de 14 mg.    
Cupru - Cuprul este un oligoelement vital. Prin asigurarea functionarii multor enzime, ia parte la multiple procese biochimice. Ajuta hematopoieza, si este necesar la mentinerea structurii adecvate ale unor componente tisulare (colagenul). Asa numitul raspuns imunitar natural (fagocitarea patogenilor de catre celulele sistemului imunitar) de asemenea necesita prezenta cuprului. Reprezinta surse bune de cupru ficatul, salata, varza si conopida. Carenta de cupru are o forma congenitala (Boala Menkes), dar este mult mai frecventa carenta alimentara. In caz de carenta de cupru, fierul nu se poate lega de hemoglobina si se instaleaza anemia. Pa langa acesta scade raspunsul imunitar, scade elasticitatea peretilor vasculari, creste nivelul colesterolului sanguin, ceea ce reprezinta un factor de predispozitie la ateroscleroza.  Conform unor evaluari din Ungaria, carenta de cupru este prezenta In proportie de 10% la ambele sexe. Carenta de granita poate afecta un segment mult mai mare a populatiei. Necesarul zilnic la copil este de 0,6-1,2 mg, In functie de varsta, iar la adult este de 1,4 mg.     
Calciu - Despre calciu se cunoaste ca este una dintre cele mai importante componente ale tesutului osos. Insa trebuie amintit faptul ca, pe langa acesta calciul este indispensabil contractiei musculare, conducerii nervoase, producerii de hormoni, coagularii, iar In afara de acestea joaca un rol important In transmiterea intracelulara a informatiei si reglarea unor enzime. Cele mai bune surse de calciu sunt produsele lactate. Pe langa acestea se gaseste In cantitati Insemnate In pestii marini si zarzavaturi. Carenta de calciu se instaleaza de cele mai multe ori din cauza aportului insuficient, si cateodata din cauza aportului scazut de vitamina D. Deficienta severa de calciu se manifesta In spasme si tulburari cardiace. Deficienta usoara de calciu este mult mai frecventa si produce descuamarea pielii si rupturi ale unghiilor, dar cea mai importanta consecinta a deficientei de calciu la tineri este dezvoltarea inadecvata a sistemului osos, iar peste 35 ani scaderea continutului de minerale ale oaselor. Conform unor evaluari din Ungaria, aportul zilnic mediu de calciu este de aprox. 600 mg, iar cel putin jumatate din populatie are alimentatie saraca In calciu. Necesarul zilnic la copil este de 360-1500 mg, In functie de varsta, iar la adult de 1000-1500 mg.     
Potasiu - Cantitatea de potasiu care se gaseste In organism este de aproximativ 150 grame, aproape In exclusivitate intracelular. Cel mai important rol al sau este transmiterea impulsurilor nervoase.    
Unde este necesar?    
 Echilibrul acido-bazic    
 Transmiterea impulsurilor nervoase    
 Functionarea muschilor    
 Metabolismul energetic a celulelor    
Necesarul de potasiu se poate doar estima, deoarece asemanator sodiului, se gaseste In aproape toate alimentele. Deoarece aportul zilnic este de 2-6 grame, carenta de potasiu nu se Intalneste. Potasiul se gaseste In cantitati mai mici sau mai mari In toate alimentele. Alimentele de origine animala contin mai ales sodiu, iar cele care deriva din plante contin mai mult potasiu. Conform recomandarilor cercetatorilor, merita sa se consume mai ales plante cu un raport sodiu-potasiu mai bun. Starea de deficienta este foarte rara, si Intre cauzele ei putem aminti varsaturile si diareea. Se manifesta prin tulburari cardiace, scaderea fortei musculare si degradarea functiei renale.     
Magneziu - Magneziul este o substanta minerala vitala. Este indispensabil pentru functionarea corespunzatoare a mai multe sute de enzime, este necesar la toate procesele cu necesar de energie, la multiple etape ale metabolismului proteic, lipidic si glucidic, precum si la producerea insulinei. Reprezinta surse bune de magneziu cartofii, verdeturile, pestele si leguminoasele. Carenta de magneziu se datoreaza cel mai frecvent aportului insuficient (dieta, cura de slabire), unor tulburari de absorbtie (diaree cronica), eliminarii crescute de magneziu, respectiv cresterii necesarului zilnic (sarcina, alaptare, sportivi). Conform estimarilor mai mult de un sfert din populatia Ungariei nu introduce In organism suficient magneziu. Necesarul zilnic la copil este de 50-250 mg, In functie de varsta, iar la adult este de 300-350 mg.     
Vitamina A (retinol) - Dintre numeroasele sale functii, cea mai cunoscuta este legata de vedere. Fiind componenta a pigmentului retinei globului ocular, joaca un rol central In vederea de zi, de noapte, precum si In vederea cromatica. In plus este indispensabil pentru mentinerea integritatii epiteliilor (piele, mucoase), si numeroase alte functii ale organismului (reproducere, imunitate). Reprezinta surse bune de vitamina A ficatul, galbenusul de ou, laptele si produsele din lapte. Substantele precursoare (provitamine) ale vitaminei A sunt carotinoidele. Cea mai cunoscuta substanta este B-carotenul. Din provitaminele A organismul poate produce vitamina A. Urmatoarele legume si fructe reprezinta surse bune de B-caroten: morcov, varza creata, spanac, dovleac, caise, pepene galben. Sunt expuse persoanele care nu consuma sau consuma putine produse din lapte, ficat, legume. In zilele noastre In tarile dezvoltate se poate Intalni foarte rar deficienta severa de vitamina A, ceea ce este caracterizata prin cecitate nocturna, uscarea ochilor si corneomalacie. Trebuie notat Insa, ca In multe zone ale Asiei, Africi si Americii de Sud deficienta de vitamina A reprezinta cea mai importanta cauza a cecitatii infantile. Conform unor date din Ungaria aportul de vitamina A este conform necesitatilor, de multe ori fiind usor insuficient, ori exact la limita. Aportul usor insuficient produce carenta de granita, care se poate depista numai cu ajutorul unor determinari de laborator, dar deja Incepe sa interfereze cu functiile organismului. Necesarul zilnic la copii este de 1400-3333 UI/zi (= 420-1000 micrograme/zi), In functie de varsta, iar la adulti 2666-3333 UI/zi (= 800-1000 micrograme/zi). Antioxidant.     
Vitamina C (acid ascorbic) - Una dintre cele mai cunoscute vitamine. Indispensabil la cresterea tesuturilor conjunctive, a tesutului osos, a dintilor, la vindecarea plagilor, precum si la multe procese de metabolism, cum ar fi de exemplu absorbtia fierului. Reprezinta surse bune de vitamina C ardeiul, salata, varza de Bruxelles, cartofii, macesele si fructele proaspete. Gatirea, prajirea, Inmuierea prelungita, Incalzirea repetata a alimentelor cauzeaza o pierdere marcata de acid ascorbic.  Boala produsa de carenta de vitamina C este scorbutul. De exemplu, cand Vasco da Gama a ajuns In India prin ocolirea Africii, din cei 160 de oameni pe care-i avea, 100 au murit de scorbut, cel mai caracteristic simptom al bolii fiind aparitia de sufuziuni In Intreg corpul. Tradeaza o carenta mai usoara senzatia continua de fatigabilitate si slabiciune, iritabilitatea, inapetenta si scaderea In greutate. Solicitarile fizice si mentale, starile febrile, starile de stres, boli, perioadele de convalescenta dupa interventii chirurgicale cresc necesitatea de vitamina C. Necesarul zilnic la copil este de 35-60 mg, In functie de varsta, iar la adult de 60 mg. Antioxidant.     
Macesele - contine cantitate Insemnata de vitamina C. In afara de vitaminele hidrosolubile E si K, mai contine tocoferol, uleiuri volatile, glucide, acizi grasi si de fructe, aminoacizi, pectine, tanine, carotinoizi si polifenoli. Efectele benefice ale fructului au fost descoperite de mult. Este un bun hemostatic, are efecte benefice asupra digestiei si este antitusiv. Praful uscat obtinut din fruct are efecte diuretice si anti-diareice. Iarna este o sursa excelenta de vitamine. Se poate utiliza si ca colorant alimentar. Efectul primar este Insa cel antioxidant. Continutul crescut de flavonoide si vitamine amelioreaza simptomele artritice.     
In medicina populara si alimentatie, floarea de soc se utilizeaza nu numai ca ceai medicinal, ci si ca bautura racoritoare. Florile contin glicozide, ruten, uleiuri volatile, mucus, glucide, vitamina C, etc. Fructele contin acizi de fructe, vitamina C, C2 si A, glucide, oligoelemente, uleiuri volatile, etc. Din fruct se poate produce gem, dar de asemenea poate fi folosit la producerea de sirop. Efect terapeutic: Se poate utiliza oricand, ca ceai sau racoritoare. Are efecte asupra cailor aeriene, „curata” sangele si rinichii. Pentru afectiuni reumatice, are efecte antipiretice si diuretice. Ceaiul din floarea de soc este un medicament excelent contra gripei. Antitusiv, laxativ usor.     
    
    
Portocala - contine multe antioxidante: caroten si flavone. Continutul sau de limonen este eficient In combaterea cancerului mamar si pulmonar. Efecte terapeutice datorate bioflavonelor:     
Ruten - efect terapeutic asupra capilarelor, are efect calmant asupra nervilor, creierului si inimii. Are efecte terapeutice In bolile neurologice grave si probleme psihologice. Nobelitin: Scade densitatea sanguina si agregarea plachetara.     
In plus contine fitoestrogen. Terapie hormonala: Terapia hormonala este prescrisa de medic In caz de boala. Insa la multe femei hormonii sintetici nu se pot administra, apar multe efecte adverse. Plantele contin fitoestrogen, care nu are efecte adverse si reechilibreaza organismul.    
    
Administrare:    
Se administreaza o tableta in timpul mesei sau imediat dupa, cu multe lichide, de una-doua ori pe zi, in functie de starea organismului.    
    
Atentionari:    
    
Tableta HRI Vitalion nu este medicament, ci supliment alimentar, astfel bineinteles nu poate inlocui tratamentul medical, dar este un adjuvant excelent la orice forma de tratament, iar efectele sale benefice se observa deja dupa prima cura.    
Daca utilizati tableta, informati-va medicul curant, si in legatura cu eventualele riscuri si efecte secundare cereti sfatul acestuia.   

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie