Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


GINSENG MAX- ginseng, catina si polen-60 comprimate

  • Imagine 1
Pret:
28.6 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

GINSENG MAX- ginseng, catina si polen-60 comprimate

In chineza cuvantul ginseng inseamna chintesenta unui barbat (gin - barbat; seng - esenta). Mai este denumit „radacina vietii” şi „chintesenţa lumii”.
Ginsengul este o planta perena, originara din estul Asiei(China), Siberia si din America de Nord, fiind utilizata de mai mult de 5000 de ani.
In China nu se gaseste reteta prescrisa de medic care sa nu contina si ginseng. Tot de ei este considerat un panaceu universal.
Amerindienii cunosteau proprietatile vindecatoare ale ginsengului si s-a dovedit ca atunci cand parcurgeau, alergau sau calatoreau pe o distanta mare nativii mestecau radacina de ginseng ca sa reziste oboselii.
Cei care au folosit-o cu secole in urma nu au avut nevoie de studii medicale sau documentari ca sa confirme ceea ce stiau deja. Multi ani ginseng a fost cunoscut ca un remediu pentru oboseala si pentru revitalizare. Radacinile erau mestecate de oamenii care se confruntau cu efectele imbatranirii. Atat in prezent cat si in trecut era folosita pentru problemele inimii. Cu trecerea timpului s-a marit lista de boli tratate cu ginseng.

Se spune ca ginseng fortifica organismul. Aceasta afirmatie este intarita de faptul ca mareste vitalitatea persoanelor batrane, mareste rezistenta la oboseala, facandu-i mai activi. Acestia sunt la fel ca cei pe care ii secreta corpul uman si de aceea ginseng este folosit de atleti.

S-a spus ca ginseng poate sa ajute sistemul imunitar in rezistenta la boli. O ubstanta din ginseng numita saponina contine antioxidanti care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la intarirea sistemului imunitar.
Biologic, ginseng poate sa ajute la echilibrarea metabolismului si la previnirea migrenelor. Saponinele regleaza glicemia, colesterolul si tensiunea arteriala.

Studiile clinice au sustinut ceea ce deja se stia despre ginseng. Multi ani s-a spus ca ginseng este un puternic afrodisiac, cum reiese si din traducerea ei din chineză si s-a dovedit stiintific ca intr-adevar imbunatateste virilitatea si ajuta in disfunctiile sexuale ale barbatilor si femeilor.
In cultura occidentala ginseng este un tonic digestiv si un stimulant digestiv cand stresul mental sau nervozitatea au efecte asupra sistemului digestiv.
Ginsengul calmeaza nervii, elibereaza stresul si reduce tensiunea arteriala alte studii arata efectele inverse: tensiune arteriala ridicata, nervozitate excesiva si somnolenta.
De ce aceste rezultate diferite? Raspunsul se afla in saponine. Saponinele se gasesc in radacinile de ginseng si studiile arata ca sunt 29 de specii. In aceste saponine se afla remediile pentru oboseala si alte boli. Unele studii arata ca aceste saponine nu sunt aceleasi si nu in aceiasi proportie in toate radacinile de ginseng. Studiile sunt atat de diferite pentru ca radacinile de ginseng se cultiva in locatii geografice diferite din nordul Asiei pana in Vietnam. Experimentele au aratat ca in timp ce plantele cresc, saponinele care mai sunt numite adaptogene, se adapteaza si isi dezvolta rezistenta la schimbarile fizice, biologice si chimice. Aceasta ar determina ca adaptogenele sa aiba diferite proportii in plante.
Consumul regulat de ginseng poate fi util sub toate aceste aspecte, indiferent de varsta sau sex.
Ginsengul este si un extraordinar afrodiziac, un puternic stimulent hormonal. Aceasta planta exotica incetineste procesul de imbatranire, dand o forta inimaginabila.

Ginsengul ajută organismul să suporte mai bine condiţiile variate ale mediului extern. In plus, are efect antistres, generat de ginsenozide, care au aceeasi structură cu hormonii anit-stres din corpul uman

GINSENG (Panax ginseng)

În chineză cuvântul ginseng înseamnă chintesenţa unui bărbat (gin-bărbat; seng-esenţă) fiind denumit şi „rădăcina vieţii” sau „chintesenţa lumii”.
Ginsengul este o plantă perenă, originară din Estul Asiei (China), Siberia şi America de Nord, fiind utilizată de peste 5.000 de ani. În China, aproape că nu se găseşte reţetă prescrisă de medic care să nu conţină şi ginseng. Amerindienii cunoşteau proprietăţile vindecătoare ale ginsengului şi s-a dovedit că atunci când parcurgeau o distanţă mare, mestecau rădăcină de ginseng ca să reziste oboselii.
Ginsengul fortifică organismul, mareşte vitalitatea şi rezistenţa la oboseală.

GANODERMA (Ganoderma Luccidum)
De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi în denumirea tradiţională) a fost considerată de către medicina chineză un remediu miraculos, care creşte longevitatea şi vindecă multe boli. Ganoderma face parte din marea familie a ciupercilor şi datorită faptului că este dificil de recoltat, se cultivă. Cele mai eficiente sunt ciupercile tinere, în creştere, cu gust dulce-amărui.
Ganoderma conţine substanţe active dintre cele mai valoroase: alcaloizi, enzime, vitamine, polizaharide, albumine vegetale şi germaniu organic. Conform studiilor efec­tuate, Ganoderma conţine o cantitate  de 4-6 ori mai mare de germaniu organic decît cea prezentă în Ginseng. Germaniul organic îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, măreşte capacitatea de oxigenare corporală, îmbunătăţeşte metabolismul şi previne degenerescenţa celulară. Polizaharidele sunt imunostimulatoare. Albumina vegetală din ganoderma are o valoare biologică exceptională, similară albuminei animale, fiind astfel o sursă  eficientă de proteine.

CĂTINA (Hippophae rhamnoides)
Cătina este una din cele mai eficiente plante din flora medicinală românească şi mondială. Fructul de cătina conţine de doua ori mai multă vitamina C decât măceşul şi de 10 ori mai mult decât citricele. În fructele coapte conţinutul depăşeşte 400-800 mg la 100 g suc proaspăt. Alte vitamine prezente în fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Mai regăsim celuloză, betacaroten (într-un procent net superior celui din pulpa de morcov), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier şi sodiu, uleiuri complexe, etc.

POLEN
Se prezintă sub formă de pulbere fină granulată şi constituie elementul masculin, fertil al florilor. Polenul cules de albine provine de la o multitudine de specii de flori. Este puţin probabil ca o albină să adune numai de la o singură specie florală. Această caracteristica polifloră a polenului îi conferă o vastă arie de acţiune în tratarea multor deficienţe şi boli. Polenul conţine multe principii active: proteine, aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, glucide, minerale, vitamine, grăsimi şi enzime, anevrina, hormoni, arome etc.
De exemplu, din 100g polen se obţine aceeaşi cantitate de aminoacizi cât din 7 ouă sau ½ kg carne. În plus, cercetări recente au evidenţiat în compoziţia polenului peste 150 de substanţe active similare cu cele din florile din care acesta provine, având astfel o multitudine de efecte fitoterapeutice. Polenul este folosit cu rezultate foarte bune în anemii, în tulburări şi boli digestive şi intestinale, în boli hepatice în carenţe proteice, vitaminice şi de minerale. Acţionează în nevroze, depresii şi neuroastenii. Este un puternic detoxifiant, prin aceast efect producând reacţii neplăcute la unele persoane la începutul administrării. Remediu pentru copiii astenici, rahitici, anemici, cu apetit capricios şi cu recurenţe infecţioase respiratorii. Intr-un kilogram de polen se conţin atatea doze zilnice de ritin (vitamina P), cate ar fi necesare câtorva zeci de oameni pentru a preveni un accident vascular la nivelul creierului.
Este un stimulent al poftei de mâncare, înlesneşte digestia, îmbunătăţeşte tonusul, alungă oboseala, previne rahitismul, căderea părului şi chiar face să crească mai bine părul, hrănindu-i rădăcinile.


Atentie!

Este interzisa publicarea, reproducerea partiala sau totala, sub orice forma a datelor din aceasta pagina,fara acordul proprietarului. Ele sunt propietatea S.C ADARIA SERV SRL.

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Găseşte produse asemănătoare după categorie:

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie