Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Febrifug-aspirina vegetala-60comprimate - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Febrifug-aspirina vegetala-60comprimate

  • Imagine 1
Pret:
15.2 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Salvie (Salvia officinalis) 

Într-un clasament al celor mai folosite plante din lume cu siguranţă că salvia ar ocupa un loc fruntaş. De ce? Pentru că acoperă o paletă impresionantă de boli şi tulburări, pentru că se pretează atât la tratamente de lungă şi de foarte lungă durată, cât şi la cele intense şi pe termen scurt şi, nu în ultimul rând, pentru că este una din plantele cu acţiune extrem de eficientă ca şi drenor, dezinfectant, antitermic, antiinflamator. Datorită conţinutului de ulei volatil, salvia acţionează extrem de rapid şi elimină simptomele neplăcute din timpul puseelor febrile.

Cretuşcă (Filipendula ulmaria)
Este utilizată din vechime pentru tratarea reumatismului, este un antialgic şi antiinflamator foarte bun datorită cantităţii mari de salicilaţi pe care o conţine. În mod surprinzător, creţusca mai conţine şi alte substanţe active, numite taninuri, care reduc secreţia gastrică şi protejează mucoasa stomacului, motiv pentru care planta este utilizată chiar şi în cazurile de gastrită sau ulcer gastric. Salicilaţii sunt mai puţin eficienţi dacă întâlnesc în stomac sucuri acide. Taninurile din creţuşcă reduc însă aciditatea gastrică, favorizând astfel acţiunea antiinflamatoare a salicilaţilor.

Angelica (Angelica dahurica)
Plantă extrem de viguroasă, angelica este totodată o plantă sacră care atrage rezonanţe angelice în fiinţa umană. Este extrem de bogată în principii active: uleiuri esenţiale, cumarine, furanocumarine, acizi graşi, taninuri şi săruri minerale, etc. Este o plantă cu gust amar şi picant care ajută la detoxifiere, prin reglarea funcţiei digestive. Planta este folosită de obicei pentru calităţile sale de tonic digestiv, carminativ, colagog şi antifebril. Prin efectele sale, angelica are efect de potenţare a acţiunilor celorlalte componente ale amestecului.


Mentă (Mentha piperita)
Sursele istorice aratã cã menta era utilizatã încã din antichitate, la greci şi apoi la romani fiind la mare cinste pentru tămăduirea bolilor şi alinarea durerilor. La origine a fost o plantă spontană, însă marea majoritate a varietăţilor folosite în prezent sunt cultivate. Principalul său component - uleiul volatil - are efecte terapeutice puternice şi complexe, potenţate de celelalte substanţe conţinute de plantă (taninuri, flavone, acid cumaric, etc.). Astfel menta are o acţiune extrem de puternică asupra aparatului respirator, favorizând dilatarea bronhiilor, stopând infecţiile, stimulând chiar centrul nervos al respiraţiei din creier. În plus, menta acţionează şi ca reglator al digestiei, reglator al tranzitului intestinal, calmant psihic blând şi eficient.

actiuni

antiinflamator, antitrombotic (antiagregant plachetar), antialgic, antimigrenos, antireumatic, febrifug, sudorific.

 

indicatii

afecţiuni însoţite de febră (gripă, viroză respiratorie, guturai, sinuzită, otită, faringo-amigdalită, bronşită, pneumonie, tromboză, tromboflebită, colecistită, infecţii urinare), expunere solară excesivă, insolaţie, cefalee recidivantă, migrenă, nevralgie, dureri dentare, afecţiuni reumatice.

 

mod de administrare

Adulţi şi copii peste 14 ani: de 3-4 ori pe zi câte 1-2 comprimate.înainte de masă.
În cazuri mai grave, adulţii pot folosi până la 6 comprimate pe zi.
Copii cu vârste între 7-14 ani: jumatate din doza adultului, în funcţie de vârstă şi de greutate.
Copii cu vârsta sub 7 ani: dupa indicaţia medicului.

 

contraindicatii

tulburări de coagulare, hemofilie, gravide şi lehuze (a se cere sfatul medicului). Prudenţă în caz de intoleranţă la lactoză (produsul conţine doze mici de lactoză), gastro-duodenită, ulcer gastric şi duodenal, când se asociază cu tratamente antiagregante plachetare, fluidifiante sanguine (poate predispune la sângerări).

Atentie!

Este interzisa publicarea, reproducerea partiala sau totala, sub orice forma a datelor din aceasta pagina,fara acordul proprietarului. Ele sunt propietatea S.C ADARIA SERV SRL.

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie