Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Elixir din fructe de soc - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Elixir din fructe de soc

  • Imagine 1
Pret:
22.0 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

TINCTURA DE FRUCTE DE SOC                                 
SOC (Sambucus nigra)                                 
Este un arbust extrem de frecvent întâlnit, arealul său foarte amplu întinzându-se din crângurile de salcâm din zona de câmpie şi până în lizierele pădurilor de pin şi molid din zona montană. Fructele sale – destul de puţin cunoscute până de curând în terapie – sunt un elixir de sănătate extrem de puternic. Fructele de soc imature sunt fără doar şi poate unul din cele mai puternice dezintoxicante cunoscute în fitoterapie. Ele mobilizează toxinele din corp şi favorizează eliminarea lor prin transpiraţie, urină şi fecale. Or procesul de dezintoxicare constituie un pas fundamental în procesul de vindecare, favorizând restabilirea echilibrului natural al organismului şi pregătind terenul pentru remediile specifice afecţiunii tratate. De aceea tinctura din fructe de soc acţionează într-o sferă extrem de largă de afecţiuni, de la bolile de piele, tulburările de asimilaţie şi cele endocrine, până la cancer şi bolile psihice. Un rol excepţional are tinctura de fructe de soc în curele de slăbire, unde produce scăderea în greutate prin mai multe mecanisme: prin despovărarea colonului de materii reziduale (ceea ce între altele reglează asimilaţia), prin extragerea apei din ţesuturi şi eliminarea sa prin fecale şi urină, prin dezintoxicarea extrem de amplă a organismului, care face să se regleze spontan apetitul alimentar, procesele hormonale şi chiar activitatea psiho-emoţională.                                
ACŢIUNI                                
Intern: antifebril, antiseptic intestinal (acţionează în special asupra florei de putrefacţie), depurativ foarte puternic, diuretic foarte puternic, laxativ (în doze mici), hipotensiv mediu-slab, purgativ puternic (în doze medii-mari), stimulează refacerea epiteliului renal.                                
INDICAŢII                                 
Intern:                                 
- obezitate, îngrăşare - se face o cură cu tinctură de soc. În prima zi se ia 1 linguriţă, la ora 18; în a doua zi se iau 2 linguriţe la aceeaşi oră ş.a.m.d. până în ziua a şaptea, când se ajunge la 7 linguriţe luate o dată. Se menţine această doză vreme de 30 de zile. Dozele progresive se iau pentru a nu crea un şoc tranzitului intestinal, care va fi foarte mult accelerat, la fel ca şi diureza şi procesele de eliminare pe ansamblu. Dacă pe măsură ce se creşte doza apare diareea puternică, se iau în completare 2-3 linguriţe de pulbere de scoarţă de stejar sau de iarbă de coada racului pe zi, iar daca diareea persistă, atunci se reduce doza sau chiar se întrerupe tratamentul.                                
- acnee, psoriazis, sclerodermie, dermatoză alergică, boli de piele rebele la alte forme de tratament - se face o cură de 30 de zile cu tinctură de boabe soc administrată în doze progresive, de la 1 la 7 linguriţe zilnic, ca şi la obezitate.                                
- insuficienţă reno-urinară – se 1 linguriţă de 3-4 ori pe zi, diluând tinctura în apă- tulburări hormonale, tulburări hormonale care apar în urma tratamentului cu anticoncepţionale, corticoizi etc.                                 
- cura de lungă durată cu tinctură de fructe de soc are efecte excepţionale mai ales în cazul afecţiunilor endocrine care apar corelat cu tratamentul medicamentos alopat abuziv. Se ia 1/2 – 1 lingură de tinctură diluată în jumătate de pahar de apă dimineaţa, pe nemâncate, şi aceeaşi doză seara. În cazul chistului ovarian şi al ovarelor polichistice, fibromului uterin şi mastozei, în special atunci când acestea sunt asociate cu constipaţia, acest tratament are o eficienţă excepţională, mai ales dacă este asociat cu o cură cu extract de muguri de zmeur (Rubus idaeus) – 50 de picături de 3 ori pe zi.                                
- constipaţie cronică şi acută, inclusiv formele rebele la tratamentele clasice – se iau 1-3 linguri de preparat diluate într-o cană de apă, pe stomacul gol, la ora 18.                                
- reumatism, reumatism degenerativ, gută - se face tratament de lungă durată cu tinctură de fructe de soc – 1 linguriţă diluată în jumătate de pahar de apă se ia de 3 ori pe zi înainte de masă. Tratamentul durează minim 60 de zile şi se începe în ultimele săptămâni de vară, pentru ca efectele maxime să fie în luna octombrie-noiembrie, când acest afecţiuni au de obicei manifestări acute.                                
- alergie, indiferent de tipul de antigen - se ia o linguriţă de tinctură de fructe de soc în jumătate de pahar de apă de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Tratamentul se face minim 3 luni, pentru ca procesele de dezintoxicare să fie cât mai complete. Pe parcursul tratamentului se elimină din alimentaţie carnea, zahărul şi produsele cu aditivi alimentari care au un rol extrem de nefast în această afecţiune.                                
- intoxicaţii diverse – se ia o doză de şoc de 2-3 linguri de tinctură de fructe de soc diluate într-o cană de apă, iar a doua zi se începe cu un tratament constând în 3 linguri de preparat luate zilnic. În otrăviri şi intoxicaţii grave până la ajungerea într-o unitate medicală specializată se provoacă purgaţie prin administrarea aceleaşi doze de şoc de 2-3 linguri. Tratamentul este contraindicat în toxiinfecţiile alimentare cu manifestări diareice, precum şi persoanelor cu diaree cronică.                                
- cancer – acest preparat are rol profilactic şi adjuvant, în special atunci când este însoţit de constipaţie. Se iau 1-2 linguri pe zi, diluate în apă.                                
- tulburări psihice diverse, mai ales atunci când sunt asociate cu constipaţia.                                
MOD DE ADMINISTRARE                                
Se vor folosi schemele specifice de administrare indicate la fiecare afecţiune în parte.                                
OBSERVAŢII IMPORTANTE                                
În general curele de dezintoxicare (inclusiv cele cu tinctură de fructe de soc) sunt de lungă durată, minim 1 lună în afecţiunile uşoare şi minim 3 luni în afecţiunile cronicizate sau mai grave.În cura de slăbire - tinctura de fructe de soc va fi asociată cu o alimentaţie din care se exclude complet carnea şi prăjelile şi pe cât posibil produsele cu aditivi alimentari, zahăr şi margarină. Sunt indicate în mod special cerealele integrale, ca atare sau sub formă de fulgi, fructele şi legumele proaspete consumate ca atare, sub formă de salată sau suc.                                
CONTRAINDICAŢII                                
Preparatul este contraindicat în diaree acută sau cronică; colită  de fermentaţie! ATENŢIE LA TOXICITATEA ACESTEI PLANTE - Fructele de soc sunt foarte puternice ca şi remediu, fiind mai degrabă medicament decât aliment. Şi ca orice medicament supradozat, ingerat în cantităţi mari – peste 200 de grame de fructe sau 200 ml. de tinctură – ele pot crea probleme. Simptomele intoxicaţiei sunt: vomă, arsuri la stomac, iritarea gâtului, dificultăţi în respiraţie, convulsii.     

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie