Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Dermatrofin crema - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Dermatrofin crema

  • Imagine 1
Pret:
15.0 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

 

 

Produsul este un unguent cu acţiune epitelizantă, bacteriostatică şi bactericidă şi are următoarea compoziţie: helianthy oleum, cera alba, calendula officinalis, imidazolidinyl urea, tocopheryl acetate.

Dermatrofin  are acţiune cicatrizanta în arsuri, în plăgi de diferite etiologii (chirurgicale, traumatice, chimice sau secundare radioterapiei),  escare şi pentru îngrijirea iritaţiilor la sugari.

Componentele produsului Dermatrofin intervin în procesul de epitelizare vizând următoarele aspecte fiziopatologice care privesc cicatrizarea plăgilor din arsuri sau plăgilor postraumatice:

-Cera flava şi helianthy oleum au proprietăţi, epitelizante, emoliente, bacteriostatice şi bactericide şi au fost utilizate în acest scop din timpuri străvechi în medicina populară.

-Germal 115 are o puternică acţiune bactericidă, în special asupra florei gram negative fapt ce duce la distrugerea florei microbiene din aria de granulaţie.

-Calendula officinalis stimulează procesul de granulaţie şi de epitelizare  având o puternică acţiune trofică locală.

-Vitamina E este folosită pentru acţiunea sa trofică, dar şi pentru acţiunea sa antioxidantă care asigură stabilitatea componentelor produsului Dermatrofin pentru o perioadă îndelungată de timp.

Având în vedere că produsul Dermatrofin stimulează procesul de epitelizare,  fie prin epitelizare marginală, fie prin metaplazia diferitelor resturi epidermice (foliculi piloşi, glande sebacee), preparatul nu poate fi utilizat în arsurile de  gradul III decât limitate, şi nu în cele de gradul IV.

75g

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie