Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Depresstop 30cpr - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Depresstop 30cpr

  • Imagine 1
Pret:
23.5 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

 

 

Caracteristici: Extractul de sunătoare (Hypericum perforatum) ameliorează depresiile moderate și severe și atacurile de panică prin creșterea nivelului neurotransmițătorilor răspunzători de starea de bine.

5-HTP (5-hidroxitriptofan),  care se găsește în extractul de Griffonia simplicifolia, este un metabolit natural al aminoacidului triptofan și un intermediar în procesul de sinteză al neurotransmițătorului serotonină. Studiile clinice au evidențiat că 5-HTP determină reducerea anxietății, depresiei, normalizarea apetitul exagerat sau mult diminuat, creșterea calitații somnului. 5-HTP favorizează instalarea unei stări de calm, de bine, relaxare și siguranță de sine, îmbunătățește calitatea somnului în cazul anxietătii și depresiei, precum și în cazul atacurilor de panică. Ameliorează simptomele de migrenă datorate stresului prelungit. Adjuvant în curele de slăbire și  de dezintoxicare (reduce sindromul de abstinență  pentru  alcool,  tutun,  etc).

Rhodiola rosea este o plantă adaptogenă care poate crește activitatea serotoninei cu până la 30%. Această plantă determină un aport marit de energie și creșterea sentimentelor de încredere și optimism.

Vitamina C este un antioxidant care protejează celulele, inclusiv celulele nervoase. Niveluri adecvate de vitamina B6, B12 și acid folic permit creierului să mențină un echilibru sănătos mental și emotional. Seleniul și zincul joacă un rol important în îmbunătățirea stării de spirit. Vitamina D3 ajută creierul să producă serotonina, un neurotransmițător important pentru sănătatea emoțională.

 

 

 

 

 

 


V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie