Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Catinovit 200ml - Leacul tău
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Catinovit 200ml

  • Imagine 1
Pret:
25.1 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

Este un remediu obţinut dintr-una din cele mai eficiente plante din flora medicinală românească şi mondială: cătina. Ceea ce deosebeşte acest preparat faţă de altele obţinute din această plantă, de acum celebră, este faptul că în prezenta formulă sunt puse în valoare cu adevărat toate virtuţile terapeutice ale cătinei. Aceasta pentru că în compoziţia CĂTINOVIT-ului intra nu doar fructele (care sunt puternic vitaminizante şi tonice), ci şi scoarţa (un astringent şi un antibiotic redutabil), mugurii (puternic reîntineritori) şi mlădiţele tinere (cu un efect de purificare a sângelui şi de detoxifiere a organismului extrem de intens). Iată în continuare mai multe elemente despre efectele acestui remediu unic:
ACŢIUNI Intern: vitaminizat A, C şi E, remineralizant (conţine Calciu, Magneziu, Seleniu), tonic general, tonic hepatic, tonic nervos, stimulent imunitar, antibacterian, astringent uşor, reîntineritor, antioxidant, detoxifiant, antiinflamator general, antiinflamator pentru splină, febrifug uşor.
RECOMANDĂRI Intern:
Adjuvant în dermatoze diverse – se face o cură de patru – şase săptămâni cu CĂTINOVIT, care are efect detoxifiant, stimulează puternic procesele trofice de la nivelul pielii. Se iau câte două linguri de preparat de două ori pe zi.
Imunitate scăzută, sensibilitate la infecţii – se va face o cură cu CĂTINOVIT în care se beau 1-2 linguri de patru ori pe zi, diluat cu puţină apă sau suc de mere. Are efecte remineralizante şi vitaminizante, ajutând organismul să lupte cu boala.
Îmbătrânire prematură – se face o cură de 1 lună, la fiecare schimbare de anotimp cu CĂTINOVIT. Pe parcursul curei se administrează 3-4 linguri de preparat în fiecare zi.
Hepatită virală acută, hepatită cronică evolutivă – 3 linguri de CĂTINOVIT se dizolvă în jumătate de litru de infuzie combinată de armurariu. Se obţine un preparat, care se va consuma pe parcursul zilei, nu foarte plăcut la gust, dar cu o acţiune benefică la nivelul ficatului cu totul excepţională.
Reumatism cronic, reumatism degenerativ – vreme de şase săptămâni se administrează dimineaţa la prânz şi seara câte două linguriţe de CĂTINOVIT diluate cu puţină apă. De preferinţă administrarea se face pe stomacul gol, cu câtva minute înainte de masă.
Adjuvant în gripă, bronşită, pneumonie – se iau zilnic 6 linguri de CĂTINOVIT cu puţină apă. Are un efect rapid de stimulare a imunităţii, măreşte rezistenţa organismului la accesele de febră, grăbeşte vindecarea.
Adjuvant în hemoragii interne, recuperare rapidă post-operatorie – vreme de două – patru săptămâni se administrează în fiecare zi câte 4 linguri de preparat. Favorizează cicatrizarea ţesuturilor şi stimulează refacerea lor rapidă.
Copii rahitici, distrofici, foarte sensibili la boli – se administrează în fiecare zi câte 4 linguriţe de CĂTINOVIT.
Bolile splinei – se ia câte o lingură de CĂTINOVIT de patru ori pe zi, în cure de minim 60 de zile.
Sterilitate masculină şi feminină – se face o cură cu CĂTINOVIT, din care se iau câte 2 linguriţe de 3 ori pe zi. Este un bun vitaminizant E (vitamina tinereţii şi fertilităţii) şi relansează activitatea hormonală atât la femei, cât şi la bărbaţi. Este foarte bine completat ca acţiune de către extractul hidroalcoolic de brânca ursului.
Depresia psihică, anxietatea – se iau zilnic 4 linguri de preparat. CĂTINOVIT-ul conţine între altele şi mici cantităţi de  serotonină – un neurotransmiţător care induce o stare de calm, de curaj şi de optimism.
ADMINISTRARE INTERNĂ:
Se ia de regulă 1 lingură de preparat diluată în 100 ml. (jumătate de pahar) de apă, de 3-4 ori pe zi. O cură durează între 21 şi 42 de zile. Mai ales în cazul bolilor hepatice, este absolut necesară diluarea acestui extract în apă.
PRECAUŢII
Dozele mari administrate pe stomacul gol pot să provoace (rareori) arsuri gastrice.
CONTRAINDICAŢII:
Nu se cunosc.

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie