Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Argila algo tibetana

  • Imagine 1
Pret:
12.2 lei
Producator:
Comandă telefonic:
0758 081 447
Luni-Vineri: 10:00-17:00
Sambata: 10:00-12:00

sau


Descriere produs

este disponibil si la 500g -la pretul  21 de lei de si la 1kg la pretul de 37 lei

Preparare  

"Într-un pahar de sticlă sau o cană de porţelan se pun 100-150ml apă. Se adaugă o linguriţă plină cu argilă sau un bulgăraş de argilă de mărimea unei nuci mici. Argila sub formă de bulgăraşi nu trebuie fărămiţată, întrucât se dizolvă singură in apă. Pregătirea argilei se face din ajun: se lasă de seara pâna dimineaţa, când este amestecată bine cu o spatulă de lemn şi se bea rapid foarte tulbure, pe stomacul gol, cu 30min înainte de masă. Sedimentul (ca un zaţ de cafea) se aruncă şi se pregăteşte apa cu argilă pentru masa următoare. Acest procedeu se repetă de 3 ori pe zi, înaintea meselor importante. Esenţial este să se bea apa argiloasă foarte tulbure înainte de masă, nu după masă. Cei care postesc sau nu mănâncă dimineaţa ori seara, pot consuma argila liniştiţi, fără a mânca nimic după aceea. Este important să nu se folosească în manipularea argilei metalul sau plasticul, ci numai sticlă, porţelanul sau lemnul."

"În timpul curei de argilă există

două restricti alimentare: să nu se consume grăsimi animale, respectiv carne de porc grasă, untură, slănină (se poate consuma carne macră de orice fel, unt, margarină, lactate); să nu se consume alcool."

"Argila a fost analizată microbiologic şi radioactiv atât în Canada la ""Lakefield Research Institute LTD"" din Peterborow (unul dintre cele mai mari institute de profil din lume), cât şi la Institutul de Sănatate Publică ""Prof. Dr. Iuliu Moldovan"" din Cluj Napoca. Ambele analize menţionează că argila nu are încarcare radioactivă şi poate fi destinată consumului uman."

La prepararea argilei se va folosi numai apă de izvor, de fântână sau apă plată.

Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru acest produs au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

V-au interesat şi..


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie