AHCC® (Active Hexose Correlated Compound) este un produs obtinut din miceliul mai multor specii de ciuperci basidiomicete folosite in medicina traditionala japoneza. Ciupercile provin din culturi ecologice japoneze si sunt cultivate in extract de tarate de orez. Procesul de fabricatie a AHCC® a fost dezvoltat si brevetat de Amino-Up Chemical Company din Sapporo, Japonia. Acest proces, extrem de complex, se desfasoara in conditii de laborator si include cultura amestecului de ciuperci intr-un mediu lichid, modificarea enzimatica obtinuta prin fermentare, apoi purificarea si uscarea prin refrigerare. Oligozaharidele din AHCC® au masa moleculara sub 5.000 Daltoni ceea ce le asigura bio-absorbtia intestinala optima in cazul administrarii orale. In plus, AHCC® contine GI-zaharide, un tip de glicozide cu greutatea moleculara sub 1.000 Daltoni, usor digerabile, puternic imunostimulatoare.
AHCC® este obiectul a peste 200 de studii publicate incepand cu anul 1986 si este folosit in peste 700 de spitale din Japonia. reglarea raportului Th1/Th2 in favoarea limfocitelor Th1care stimuleaza producerea de:
compozitie:
AHCC -500 mg
Beta glucan -50mg
NAC -225 mg
mod de adminstrare:
Cate 1 capsula de 1-2 ori/zi preferabil intre mese sau pe stomacul gol sau conform recomandării consultantului de specialitate.
A nu se depasi doza zilnica recomandata