Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Termeni şi condiţii
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Termeni şi condiţii

Termeni legali şi condiţii acceptate de vizitatorii siteului:

1. Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.leacultau.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

2. Schimbarea termenilor si conditiilor
SC ADARIA SERV SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
SC ADARIA SERV SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

3. Confidentialitate
Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de catre S.C.  ADARIA SERV S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze aceste date unei terte persoane.

S.C. ADARIA SERV S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru.

4. Corectarea informatiilor eronate
S.C. ADARIA SERV S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori.
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

5. NOTIFICARI:
- produsele prezentate pe acest site sunt grupate pe categorii si tipuri de afectiuni, pentru toate varstele
- a nu se depasi doza zilnica recomandata;
- a se pastra la loc uscat, ferit de caldura;
- a nu se lasa la indemana copiilor;
- suplimentele alimentare (prezentate pe acest site) nu inlocuiesc un regim alimentar variat, exercitiile fizice de intretinere necesare si nu se substituie recomandarilor medicale de specialitate;
- nu trebuie sa folositi informatiile de pe site, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat;
- cititi cu atentie informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire;
- aceste produse naturiste si sfaturi nu trebuie interpretate ca o garantie a succesului si scopului urmarit. 

Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru folosirea necorespunzatoare a produselor naturiste de pe site. SC ADARIA SERV SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe site, in functie de modificarile de preturi survenite la furnizor sau producator.


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie