Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/leacul/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/leacul/public_html/lib/class.log.php on line 77
Livrare produse
  Loading... Please wait...

Promoţii pe e-mail


Livrare produse

Comanda minimă: 50lei

 

Plata se face ramburs, include valoarea coletului (contravaloarea produselor comandate) + taxele aferente postei romane sau curierului rapid, indiferent de zona de expeditie, reprezentand contravaloarea transportului, asigurarii coletului si returul banilor.


Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri S.C. ADARIA SERV S.R.L. va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor S.C. ADARIA SERV S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

Deoarece site-ul www.leacultau.ro nu gestioneaza stocul de marfa in timp real, este posibil ca produsele comandate sa nu poata fi livrate integral in functie de stocul nostru si al furnizorilor nostrii. In acest caz veti fi anuntati de unul dintre operatorii nostri telefonic sau prin e-mail pentru a modifica comanda.

Livrarea:

Curier
Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs., de regula in aceeasi zi (de luni pana vineri) daca se primeste comanda pana la ora 15.00.
Expeditia se poate face prin curier rapid, firma de curierat rapid, avand ca timp maxim de livrare 48 de ore (zile lucratoare)
Coletele trimise de catre dvs, prin curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate. Va rugam sa anuntati inainte de a expedia un colet catre S.C. ADARIA SERV S.R.L. si sa nu expediati decat prin CURIER RAPID. Daca au trecut 5 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pt. solutionarea eventualelor probleme aparute.

Posta Romana
Produsele sunt trimise prin Posta Romana cu plata ramburs. La pretul afisat pe site se adauga contravaloarea taxelor de mesagerie ale Postei Romane. Plata produselor se efectueaza la ridicarea coletului de la posta. Veti primi in cutia postala o instiintare pentru ridicarea coletului. Va deplasati la posta de unde, prezentand actul de identitate si platind cotravaloarea pachetului, va puteti ridica produsele. Daca nu primiti instiintarea in timp util in cutia postala va recomandam sa treceti pe la oficiul postal de care apartineti pentru a verifica livrarea. 

Comenzile din afara Romaniei trebuie sa aiba o valoare de peste 70 Euro, taxele de transport sunt cele ale Postei Romane, iar valoarea comenzii si a transportului se plateste anticipat prin transfer bancar.Coletul va fi expediat dupa intrarea banilor in contul nostru.

Observaţie:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului" (conform ordonantei nr. 130/2000, cap.1, art.4, pct. b).


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Top25.ro Sanatate si Familie